CL-Fokus: Siste kvartfinalene

Skrevet av Petter Olsen

Det er duket for den andre og avgjørende runden med kvartfinaler, og åtte lag skal bli til fire. Slik ser det ut før det hele sparkes i gang.

Barcelona – Man United (1-0)

Tirsdag kveld kommer de røde djevlene til Camp Nou for å forsøke nok en gang å hente inn et bortetap i Champions League. Ole Gunnar Solskjær og hans menn fikk det til mot Paris St Germain, men Barcelona er et helt annet beist. Manchester United har ganske god statistikk på Camp Nou, med 0-0 i 2008 og en legendarisk seier over Bayern Munchen i 1999, men de røde djevlene står altså med tre strake tap mot katalanerne. Barcelona hvilte også samtlige utespillere som startet i Manchester denne uken da de spilte 0-0 mot Huesca, så det er et uthvilt lag som stiller i kveld. Her tror vi på mål, og vi tror Messi vil få en god kveld.

Messi til å score to eller flere mål – 4.00 hos NordicBet


cl finale.png

Juventus – Ajax (1-1)

Samtidig som Bacelona og Lionel Messi skal forsøke å ta seg videre mot Manchester United, skal Juventus og Cristiano Ronaldo bryne seg på formsterke Ajax. Juventus har i likhet med Barcelona hvilt mange av sine viktigste spillere siden forrige oppgjør og vil også de gå ut på matta uthvilt og heltent for å vise sin dominans på hjemmebane. Juventus har kun tapt en hjemmekamp denne sesongen, da Mourinho og Manchester United vant 2-1 under gruppespillet, men står ellers med utrolige 16-2-1 på eget gress denne sesongen. I kveld blir det nok mer å juble for i Torino.

Juventus-seier – 1.71 hos NordicBet

Ronaldo-mål – 1.97 hos NordicBet


 

Onsdag:

 

Man City – Tottenham (0-1)

Manchester City er i kanonform for tiden, men gikk på et feilskjær da de måtte se seg slått av Tottenham sist. City har fire seiere og en uavgjort på de siste fem møtene mot Tottenham på Etihad, og må med det ses på som store favoritter. Harry Kane er også ute for laget fra Nord-London, noe som gjør den tøffe oppgaven enda tøffere. Her tror vi City tar seieren, men vi tror det blir jevnere på ballbesittelsen en det bookiene setter linja på.

Handikap ballbesittelse for Tottenham +23 – 1.83 hos Fansbet


kontantbonus 1000 kr

Porto – Liverpool (0-2)

Liverpool tok en solid 2-0-seier over Porto på Anfield sist, men fikk også da kjenne på at Porto er langt sterkere i år enn da de møttes i fjor. Dommeren var også i fokus etter kampen da Porto både ropte på straffespark og rødt kort på Mohamed Salah. Det fikk de ikke, men vi tror det blir dramatisk også her.

Over 0.5 straffespark i kampen – 3.10 hos Fansbet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑