Kombinert lagoppstilling: Man Utd v Chelsea

Skrevet av Anders Muren

Søndagens storoppgjør mellom Manchester United og Chelsea endte i 1-1. Et resultat som Chelsea lever godt med, men som Solskjær & Co ikke kan være særlig fornøyd med. De er nå helt avhengige av at både Chelsea og Arsenal taper poeng i de to siste kampene sine. Vi lagde en kombinert lagoppstilling av spillere fra de to lagene i anledning til kampen.

 

Formasjon: 4 – 3 – 3

Målvakt: David De Gea (Manchester United)

Syv clean sheets etter 35 kamper er ikke de sterkeste tallene fra den spanske sisteskansen, men De Gea har vært en viktig brikke i det som har vært en turbulent sesong for de røde djevlene. Hadde det ikke vært for «Dave Saves» og flere brilliante inngripener hadde nok sesongen for Manchester United vært over for lenge siden.

de gea


 

Høyreback: César Azpilicueta (Chelsea)

Mannen som har vært litt overalt i forsvarsrekken for Chelsea de siste årene har måtte inntatt nye roller under Sarri i 2018/19 sesongen. Til tross for nye og varierende posisjoner har den spanske forsvarspilleren gjort sakene godt med ett mål og fem målgivende.


 

Midtstopper: Victor Lindelöf (Manchester United)

Ett mål og en målgivende er den offensive statistikken til svensken som har vært en åpenbaring i et ellers usikkert United-forsvar. Står bak det meste av sikkerheten i backfireren til Solskjær og nyter velfortjent tillit. Er ellers en av de forsvarsspillerne som har best taklingsuksess i følge Premier League sin offisielle nettside.


 

Midtstopper: Antonio Rüdiger (Chelsea)

Det tyske beistet som har blitt en betrodd soldat for Sarri har levert en solid 2018/19-sesong. Med flere gode inngripener, god statistikk og ikke minst stabile prestasjoner er Rüdiger selvskreven på dette kombinert laget. Står også bak elleve «clean sheets» når han har figurert hos de mørkeblå fra London.


 

Venstreback: Luke Shaw (Manchester United)

Ett mål og tre målgivende i det som har vært en solid sesong for Luke Shaw. En av de bedre og stabile spillerne under både Mourinho og Solskjær. Har også god statistikk i de offensive fasene, samt de defensive fasene i 2018/19 sesongen i følge premierleague.com


 

Midtbane: Paul Pogba (Manchester United)

Franskmannen som ofte står bak overskriftene for de røde djevlene, i både negativt og positivt fortegn. 13 mål og ni målgivende i det som blir omtalt som en mislykket sesong for Pogba gjør at han allikevel får en plass på dette kombinert laget. En av Uniteds viktigste brikker for å skape noe offensivt.

pogba


 

Midtbane: N’Golo Kanté (Chelsea)

Enda en spiller som har måtte ta til takke med ny posisjon og ny rolle under ny trener i Chelsea. N’Golo fortsetter allikevel å prestere på høyt nivå. Står med fire mål og fire målgivende etter 34 kamper, samt rangeres han skyhøyt på statistikkene som f.eks: taklingsuksess, gjenvinninger og dueller vunnet.


 

Midtbane: Ander Herrera (Manchester United)

Den spanske terrieren som ser ut til å forlate Manchester United til sommeren har gjort en solid figur under både Solskjær og Mourinho denne sesongen. En av de spillerne som jobber konstant, skaper trøbbel og setter nøkkelspillerne til motstanderne i skyggen. Viktig spiller som Manchester United må erstatte til sommeren.


 

Høyreving: Eden Hazard (Chelsea)

16 mål og tretten målgivende oppsummerer hvilken spiller denne magikeren er. Belgieren som uten tvil er en av nøkkelbrikkene til Sarri & co har levert jevnt og trutt på verdensklassenivå i 2018/19.

edenhazard-cropped_1ate7tmdkujxj1f2a59lcndt9y
Hazard møter Man Utd denne helgen.

 

Spiss: Marcus Rashford (Manchester United)

Rashfords beste sesong som Manchester United spiller med solide ti mål og seks målgivende. Har danket Lukaku ut av angrepsrekken og vært den spilleren i United som virkelig har levert fra start til slutt. Enda ung og har mye mer å gå på, blir spennende å se om Rashford skrur nivået enda et hakk opp til neste sesong.


 

Venstreving: Anthony Martial (Manchester United)

Posisjonen som var desidert vanskeligst å plukke ut en spiller til, men Martial stakk av med seieren. Med ti mål og to målgviende har Martial hatt en ok sesong. Dessverre for United-fansen har franskmannen ikke levert like stabilt og godt som de andre angrepsspillerne i den kombinert elleveren. Har et skyhøyt toppnivå, men også et bekmørkt bunnivå.

anthony-martial-manchester-united_4k8e4sh1pa4217mcxvimm7oct


 

Statistikk hentet fra:

PremierLeague.com

Squawka.com

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑