Oddstips – Premier League (runde 35)

Skrevet av Anders Lilletvedt

Vi nærmer oss slutten av sesongen, og vi har spenning i både bunn og topp. Vi har funnet noen fine spill til helgens kamper, og starter allerede i kveld på Anfield. Tipsene blir satt hos Nordicbet. Har du ikke konto der kan du skaffe deg det nå her og få en fin velkomstbonus.

Liverpool – Huddersfield

Fredag 21:00

Klarer Liverpool å holde følge med Man City i kampen om ligagullet eller snubler de mot nedrykksklare Huddersfield?

Liverpool har til vane å ha god kontroll på Huddersfield, men det ble en sliteseier da de vant 1-0 i motsatt oppgjør på Kirklees Stadium. Leverer meget sterke resultater i PL og har hentet 26 poeng på deres 10 siste kamper, mens Huddersfield har kun 3.

velkomsttilbud nordicbet

Liverpool er naturligvis store favoritter til å vinne denne kampen, men synes både handicap og over-linjen er lagt for lavt til denne kampen. Kun fire av siste 20 for Liverpool har endt over 4.5 mål og tre av de 20 siste for Huddersfield. Spiller derfor under 4.5 mål i denne kampen.

Liverpools tre siste seire i seriesammenheng har vært uavgjort/Liverpool. Meget fin odds på at det samme skjer i denne kampen og prøver et longshot på det!

Oddstips:

Under 4.5 mål – 1.61 hos NordicBet

Longshot: Uavgjort/Liverpool (pause/fulltid) 4.50 hos NordicBet


Tottenham – West Ham

Lørdag 13:30

Siden Tottenham flyttet inn på deres nye stadion har de vunnet alle sine fire hjemmekamper der og har enda til gode å slippe inn ett eneste mål. Vinner de denne kampen skal det veldig mye til for at det ikke blir Champions League-spill for Spurs også neste sesong.

West Ham har en svak bortestatistikk og har ikke vunnet på deres åtte siste bortekamper (0-1-7).

West Ham har store defensive problemer og har nå sluppet inn to eller flere baklengsmål i deres seks siste kamper. I fire av kampene har de tapt (1-1-4). Har vanskelig for å tro at de klarer å få med seg noe her mot et Spurs i så god form på deres nye hjemmebane.

Oddstips: Tottenham + Over 1.5 mål – 1.58 hos NordicBet


Burnley – Man City

Søndag 15:05

Med tre runder igjen å spille i årets Premier League så ser det ut til at Burnley holder plassen, mens Man City trolig må vinne deres resterende kamper om ligagullet skal havne i Manchester.

Gode resultater den siste tiden har gjort at Burnley mest sannsynlig har sikret plassen (3-1-1), men møter i denne kampen en mareritt-motstander i Man City. I fire av de fem siste kampene mellom disse lagene har City vunnet med tre eller flere mål.

raheem-sterling1

Pep Guardiolas menn ser vanvittig gode ut, til tross for Champions League exit, og jeg tror at dersom de taper poeng i løpet av deres tre gjenværende kamper så blir det kun mot Leicester i neste serierunde. Burnley og Brighton bør være tre enkle poeng.

Oddstips: Man City -2 (Asian) – 1.73 hos NordicBet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑