CL-Fokus: Første runde i semfinalene

Skrevet av Petter Solholt Olsen

Årets utgave av UEFA Champions League nærmer seg slutten. Slik ser det ut før semifinalene sparkes i gang.

 

Tottenham – Ajax

Tirsdag 21:00

Maurucio Pochettino – for en mann. Har tatt Tottenham tilbake til Champions League-fotball, ligger komfortabelt på tredjeplass i serien og har levert en fantastisk turnering i Europa der de har møtt lag som Barcelona, Inter, PSV, Dortmund og Manchester City på veien. Nå venter et Ajax-lag som også har overrasket alle.

gratisspill cl

For Ajax har levert så til de grader de også. Topper Eredivisie på målforskjellen, og har slått ut blant annet Real Madrid og Juventus på vei til semifinalene. Nå venter Tottenham på deres helt nye stadion i det som ser ut som en utrolig åpen og spennende kamp om finalebilletten. For Ajax er Mazraoui ute med skade, vertene må klare seg uten Kane og Son.

Oddstips: Under 2.5 mål – 1.82 hos Nordicbet


 

Barcelona – Liverpool

Onsdag 21:00

Barcelona vant i høst dødens gruppe foran Tottenham, og har gjort rent bord i sluttspillet med komfortable seiere over Lyon og Manchester United. Katalanerne har allerede avgjort serien, og har med det en stor fordel da de kan hvile laget i kampen før returoppgjøret.

kontantbonus 1000 kr

Liverpool på sin side kan ikke hvile noen mellom kampene, da de kniver med Manchester City om ligatittelen. Liverpool har i år, som i fjor, levert en god sesong i Europa, og jakter nå sin andre finale på to år. Skal de klare det må Barcelona slås over to kamper.

Oddstips:

Lionel Messi til å score –  1.86 hos Fansbet

Fabinho til å få kort –  2.30 hos Fansbet

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑