Oddstips til runde 37 i Premier League

Skrevet av Anders Lilletvedt

 

Bournemouh – Tottenham

Lørdag 13:30

Bournemouth har ingenting å spille for i PL lenger, annet enn en god sluttplassering. Har levert meget varierende prestasjoner hele sesongen, som f.eks å tape mot 3-1 mot Burnley og 1-0 mot Fulham, men så plutselig vinner de 5-0 mot Brighton.

velkomsttilbud nordicbet

Spurs trenger en seier på sine to siste kamper for å være sikret en topp 4-plassering og CL-spill neste sesong. Har fire tap på deres fem siste kamper (1-0-4), men møter et lag de har hatt meget god kontroll på de siste årene. Har fire strake seire mot Bournemouth og hele 14-1 i målforskjell. Selv med viktig returkamp i CL så tror jeg Spurs ønsker å sikre topp 4-plassen.

Oddstips: Tottenham -0.5 – 1.91 hos Nordicbet


Cardiff – Crystal Palace

Lørdag 18:30

Med fem tap på deres seks siste kamper (1-0-5) er det stor fare for at vi ser Cardiff i Championship neste sesong. Må vinne begge deres siste kamper mot Palace og Man Utd for å beholde plassen – det tror jeg ikke skjer. Har nemlig kun scoret i en av deres seks siste kamper. Palace var klart best da lagene sist møttes. Hadde xG på 2.43 sist lagene møttes, men kampen endte allikavel 0-0.

Oddstips: Crystal Palace +0.25 (Asiatisk) – 1.73 hos Nordicbet


 

Newcastle – Liverpool

Lørdag 20:45

Med to seire og en uavgjort på deres tre siste kamper er Newcastle sikret PL-spill også neste sesong. Tidligere Liverpool-trener Rafael Benitez har enda til gode å slå gamleklubben på fem forsøk (0-2-3) og jeg tror han gir Liverpool en hjelpende hånd i kampen om ligagullet i denne kampen. Liverpool vant overlegent 4-0 sist lagene møttes i høst og jeg tror de skal vinne komfortabelt her.

Oddstips: Liverpool -1.25 (Asiatisk) – 1.81 hos Nordicbet


 

Huddersfield – Man Utd

Søndag 15:00

Huddersfield står med fattige 14 poeng på 36 kamper og er for lengst klar for Championship-spill neste sesong. De røde djevlene derimot kjemper om en topp 4-plassering som verken Chelsea eller Arsenal prøver å få. I sin andre kamp som United-manager så vant Solskjær fullt fortjent 3-1 mot Huddersfield da lagene møttes i Desember. Til tross for svært dårlige resultater den siste perioden (1-1-6), så tror jeg United slår tilbake og vinner mot et umotivert Huddersfield-lag.

Oddstips: Man Utd -1.5 (Asiatisk) – 1.96 hos Nordicbet


Chelsea – Watford

Søndag 15:00

Chelsea har sett begge lag score i fire av deres fem siste kamper, det samme har også Watford gjort som har levert nok en strålende sesong i Premier League. De fem siste kampene innbyrdes har begge lag scoret også, så Watford har ikke vært noen enkel motstander for Chelsea. Chelsea er naturligvis favoritter til å vinne denne kampen, men med en viktig returkamp i Europa League neste uke og med deres historikk mot Watford så tar jeg heller å spiller begge lag til å score!

Oddstips: Begge lag til å score – 1.86 hos Nordicbet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑