Fantasy PL: Billige differensialer (Gameweek 38)

Skrevet av Kenneth Baraas (@FantasyPLNorge)

Fantasy Premier League nærmer seg slutten for denne gang. Vi tar for oss fire billige spillere som kan utgjøre en forskjell før poengsummene blir talt opp for aller siste gang denne sesongen:

Lucas Moura (6.8m) – West Ham, hjemme

Brasilianeren skjøt Tottenham til himmels i en dramatisk semifinale mot Ajax – dette var Mouras andre hattrick på en snau måned. Spurs går inn i siste hjemmekamp for sesongen i gledesrus, så gjenstår det å se hvilken vei det vil slå ut. Midtbanespilleren har i alle fall bevist kvaliteten på avslutningsteknikk og ro foran motstanderens mål. Det skal dog sies at Tottenham har hatt en dalende formkurve, samtidig som rundens motstander, Everton, virkelig har fått opp dampen. Hvis man jager poeng i ulike venneligaer kan en eksplosiv Moura, med selvtillit foran mål, være veien å gå.

fantasyliga nb fa 12

Nathan Redmond (5.4m) – Huddersfield, hjemme

Midtbanespilleren står med to mål og en målgivende på sine fem siste ligakamper, men det kunne vært mer. Southampton-spilleren topper både ´expected goals´ og ´expected goal involvements´ (mål og målgivende) blant samtlige midtbanespillere over de fire siste rundene (dobbeltrunde i 35) med henholdsvis 2.83 og 3.95. Møter et fortapt Huddersfield på hjemmebane hvor Southampton har scoret ni mål på sine fire siste opptredener.

Callum Wilson (6.8m) – Crystal Palace, borte

En annen mann som topper både ´expected goals´ og ´expected goal involvements´ over de fire siste rundene blant sine arbeidskolleger, altså angriperne, er en av sesongens FPL-favoritter blant mange: Callum Wilson. Ligger overlegent foran de aller fleste med 2.98 ´xG´ og 3.29 ´xGI´. Engelskmannen ser også ut til å trives mye bedre borte, kontra hva situasjonen var tidligere i sesongen, og står med poengsummene 11-2-15-16 på sine fire siste bortekamper. Et normalt tett Palace-lag står med fjerde flest avslutninger på eget mål (21) over de fire siste kampene. Crystal Palace ønsker nok å avslutte sesongen med stil på hjemmebane, og hvis det åpner for kontringsrom så er Wilson giftig.

skysports-bournemouth-callum-wilson_4111896

Shane Long (4.7m) – Huddersfield, hjemme

En svært enkel mann å få inn med tanke på en billig pris, og en spiller som den siste tiden har prestert langt over hva prislappen tilsier. Fire mål på sine seks siste kamper. To av de innhopp, men ser ut til å ha spilt seg til fast plass i elleveren. Angriperen befinner seg på delt førsteplass med Wilson når det gjelder store sjanser på de tre siste kampene som er spilt, og det vil være overraskende om det ikke dukker opp store sjanser mot Huddersfield på hjemmebane.

Det var fire spillere som forhåpentligvis kan bidra til ´grønne piler´ før en lang sommer uten Fantasy Premier League.

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑