Oddstips til fotballens festdag

Skrevet av Anders Lilletvedt

 

Brann – Sarpsborg

18:00

Brann står med 3-1-1 på deres fem siste kamper og har vist en klar fremgang etter en svak start på sesongen. Var svært uheldige som tapte 1-0 hjemme mot Ranheim sist hjemmekamp, men det har vært mye stang-ut for bergenserne så langt i år.

Sarpsborg står med 1-2-2 på deres fem siste kamper og ligger helt nede på en 11. plass etter syv spilte kamper. Har i likhet med Brann underprestert denne sesongen, både resultatmessig og spillemessig. Den tidligere Brann-spissen Steffen Lie Skålevik har ikke blitt noen umiddelbar suksess for Sarpsborg og har enda til gode å score etter syv serierunder.

velkomsttilbud nordicbet

Når Bamba og Berisha starter for Brann betyr det seier og det er forventet at begge to vil starte også mot Sarpsborg. Årsbeste sist mot Stabæk, noe som minnet mye om vårutgaven vi så av Brann i fjor. Det er forventet at Brann vil starte med antatt samme 11-er som vant 1-0 mot Stabæk.

Brann har vunnet deres tre siste kamper mot Sarpsborg og jeg tror de øker den rekken til fire etter denne kampen.

Oddstips: Brann til å vinne – 1.87 hos Nordicbet


 

Kristiansund – Molde

18:00

Kristiansund har vært en av sesongens store overraskelser for meg så langt og ligger på en knallsterk 5. plass etter åtte runder, mye takket være meget godt forsvarsspill – de har kun sluppet inn åtte mål på deres åtte første kamper og har scoret like mange mål. Har hatt litt stang-inn denne sesongen og jeg tror Kristiansund vil havne på nedre-del av tabellen innen kort tid.

bghytghyt.png

Møter Eliteseriens soleklart beste lag i Molde som topper Eliteserien med 19 poeng etter åtte kamper. Til tross for gode resultater så ser vi en del ujevne prestasjoner på bortebane fra Molde som vinner på både gode og dårlige dager – som blant annet mot Haugesund sist bortekamp og borte mot Sarpsborg i første serierunde.

Til tross for svake spillerprestasjoner på bortebane så viser Molde styrke i at de vinner på både gode og dårlige dager. Skal være klasseforskjell mellom disse lagene i samtlige ledd på banen og jeg tror Molde tar det lengste strået i dette derbyet. Kristiansunds prestasjoner har ikke vært helt på nivå med resultatene.

Oddstips: Molde -0.25 (Asiatisk) – 1.79 hos Nordicbet


 

Rosenborg – Haugesund

18:00

Man har sett en liten forbedring fra Rosenborg de siste kampene, som tok sitt første bortepoeng i 1-1 kampen mot Lillestrøm sist serierunde. Har fattige seks poeng på syv kamper, noe som gjør at Rosenborg ligger på kvalikk etter syv kamper. Vil naturligvis heve seg i løpet av sesongen, men det er nok ingen som har tro på at dette Rosenborg-laget skal forsvare seriegullet fra i fjor. Erik Horneland har måttet tåle mye kritikk i sesongstarten og med god grunn. Han gir ikke lagets store stjerne, Bendtner, noe spilletid heller og er ikke med i troppen mot Haugesund.

Haugesund ligger som forventet mitt på tabellen på en 8. plass etter syv kamper. Slipper inn lite mål, kun åtte baklengs på deres syv første kamper denne sesongen. Var svært uheldige som ble bortdømt mot Bodø Glimt sist serierunde da Torbjørn Kallevåg ble utvist og er suspendert til dagens kamp.

Haugesund har spilt mange jevne kamper mot Rosenborg de siste årene og har vunnet to av de fire siste innbyrdes (2-0-2) mot trønderne. Med alt kaoset både på og utenfor banen for Rosenborg så tror jeg Haugesund har alle tiders mulighet til å få med seg et godt resultat her og synes de har vært det beste laget i mange av deres kamper denne sesongen og hadde fortjent litt bedre poengfangst.

Oddstips: Haugesund +0.75 (Asiatisk)- 1.71 hos Nordicbet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑