Oddstips til U20 VM

Skrevet av Anders Lilletvedt

 

Norge u20 – Honduras u20

18:00

Norge har startet U20 VM meget skuffende og har tapt begge deres kamper. Tapte deres første kamp 1-3 mot Uruguay hvor de spilte elendig i første omgang, men viste klar bedring i 2. omgang hvor de fikk en tidlig redusering, men ikke maktet å score mer enn ett mål.

velkomsttilbud nordicbet

 

Man skulle tro at Norge ville vært bedre forberedt mot New Zealand etter fiaskoen mot Uruguay, men den gang ei. Tapte 0-2 denne kampen mot et lag de absolutt burde ha slått. Svært liten sjanse for at Norge tar seg videre som en av de fire beste gruppetreerne, da er de avhengige av å slå Honduras med mange mål, samt at resultatene i mange av de andre kampene går i deres favør.

Skal være flere hakk bedre enn Honduras som har 0-7 i målforskjell etter to kamper og har tapt 0-2 mot Uruguay og 0-5 mot New Zealand. Norge skal ha et mye høyere nivå inne enn det vi har sett til nå i VM og det er på tide at Paco Johansen viser det i kveld!

Oddstips: Norge -2 (EH)  – 2.90 hos NordicBet

Longshot: Norge -3 – 5.55 hos NordicBet


 

USA U20 – Qatar U20

Torsdag 21:00

USA ligger på tredjeplass i gruppe D, tre poeng bak Ukraina og har like mange poeng som Nigeria, men har ett mål dårligere målforskjell. Spilte en god kamp mot Ukraina når de tapte 2-1, spesielt i første omgang og hadde fortjent og fått minst uavgjort ett poeng, men sløste med sjansene.

USA har kun tapt to av deres 20 siste kamper i alle turneringer og skal være flere hakk bedre enn ett Qatar-lag som har fem strake tap i alle turneringer. Qatar ligger desidert sist i gruppen med null poeng og har ingenting å spille for, mens USA må helst vinne denne kampen, med mindre Nigeria skulle tape med to eller flere mål mot Nigeria.

Jeg tror USA tar dette komfortabelt og vinner med flere mål mot et Qatar-lag som ikke har noe å spille for!

Oddstips: USA -2 – 2.50 hos NordicBet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑