CL-finale: Kombinert lagoppstilling med Tottenham og Liverpool

Skrevet av Anders Muren

På lørdag braker det løs med fotballbegivenhets største årlige happening! Champions League finalen 2018/2019 står nemlig for tur. Under årets finale har vi to lag som kjenner hverandre godt fra den Premier League, Liverpool skal møte Tottenham i det som kommer til å bli et ellevilt oppgjør mellom ligaens nest beste lag og ligaens tredje beste lag.

I sammenheng med finalen har vi fra fotballfans ordnet en kombinert ellever som består av de beste spillerne fra begge lag!

Formasjon: 4 – 3 – 3

Keeper: Allison (Liverpool)

Liverpools solide sisteskanse er en av grunnene for at Liverpool stikker av med favorittstempelet foran denne finalen. Fjorårets finale ble matchen dominert av noen forferdelige keepertabber av daværende sisteskanse Karius, men etter hva vi har sett fra Allison under årets sesong så blir det nok ingen gjentakelse fra 2017/2018 finalen for Liverpool.

Spill på Champions League-finalen hos Nordicbet


Høyreback: Trent Alexander-Arnold (Liverpool)

Serverer assist som en kelner serverer måltid etter måltid på en fullstappa restaurant. Alexander-Arnold har vært en åpenbaring for Liverpool under årets Champions League sesong og er selvskreven i dette laget.


Midtstopper: Jan Verthongen (Tottenham)

En av Tottenhams mest stabile spillere under en turbulent, men godt gjennomført sesong. Har levert øyeblikk og prestasjoner som har holdt Tottenham og Pochettino gående fra høsten 2018 til våren 2019.

jan verthongen.jpg


Midtstopper: Virgil Van Dijk (Liverpool)

Et av tiårets viktigste kjøp for Liverpool og et av tiårets beste helhetlige kjøp totalt. En spiller som har levert fra start til slutt og er sammen med Allison en av de sentrale brikkene for at Champions League trofe nummer seks kan dukke opp på Anfield.


Venstreback: Andrew Robertson (Liverpool)

Nok en back som har vært solid under en hel sesong for maskineriet til Jürgen Klopp. Gutten som ble hentet for en minimal sum fra Hull City har vokst seg til å bli en av verdens beste venstrebacker og har dominert i kamper mot blant annet Barcelona.

andy robertson


Midtbane: Jordan Henderson (Liverpool)

Mye har blitt sagt og skrevet om den engelske midtbanespilleren. Jordan Henderson har vært en av de spillerne som har nytt massevis av tillit under Klopp, noe som har vært fortjent i stor grad da han alltid har levert sakene i form av innsats både fremover og bakover på banen.


Midtbane: Fabinho (Liverpool)

Brasilianeren har vokst seg inn i midtbanen hos Liverpool. Med en imponerende prestasjon som Liverpool-supporterne elsket mot Barcelona har Fabinho vist seg til å være verdt den summen han ble hentet for i fjor sommer. En real terrier på midtbanen som Tottenham skal få vansker med å forholde seg til.


Midtbane: Christian Eriksen (Tottenham)

Dansken får ting til å skje i et Tottenham som periodevis skriker etter det siste lille ekstra. Magikeren fra Danmark har stått bak mange avgjørende målgivende og nøkkelpasninger, vil spille en sentral rolle om Tottenham skal stikke av med trofeet.


Venstreving: Mohamed Salah (Liverpool)
Magikeren som skulle være «one season wonder». Han har jammen meg slått til igjen med på sendt Liverpool til sin andre Champions League finale på to år. Fjorårets finale endte dessverre med tidlig skade og tilskuerplass, men årets finale blir han å finne på banen og må være en av spillerne Tottenham skal holde et ekstra øye på.

salah


 

Høyreving: Son Heung-Min (Tottenham)

Den spilleren i Europa som er i best form og nyter flytsonen for tiden. Mannen fra Sør-Korea har levert sakene så til de grader den siste halvdel av 2018/2019 sesongen og hadde fortjent et trofe som bevis på hans nåværende formkurve og sluttprodukt. Nøkkelspiller.


Spiss: Harry Kane (Tottenham)

Engelskmannen som Tottenham fansen vil elske å se tilbake på banen. Har slitt med skader store deler av sesongen, men har uansett levert solide tall og solide prestasjoner når det har vært nødvendig for Tottenham.


 

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑