Oddstips: Eliteserien

Skrevet av Anders Lilletvedt

Brann – Stabæk (søndag 18:00)

Flause i NM og nå flause i Europa League. Brann har ikke vunnet siden 23. Juni og står med 0-3-2 siden den gang. Flere og flere viser stor misnøye til Lars Arne Nilsen og det spørs om han ikke må komme tilbake på vinnersporet nå om han ikke skal frykte for trenerjobben. Nå gjenstår kun Eliteserien og til tross for svake resultater der også ligger de «kun» syv poeng bak Molde etter halvspilt sesong.

Det så lenge stygt ut sist serierunde for Stabæk mot Sarpsborg da de lå under 3-1 etter 50 minutter, men Stabæk slo tilbake mesterlig og sikret seg ett viktig poeng langt inn i overtiden takket være en scoring av Emil Bohinen. Ligger riktignok på en 13. plass, kun foran Ranheim på nedrykksplass med målforskjell. Er laget som scorer færrest mål i Eliteserien med sine 13 mål så langt og det er lite som tyder på at det blir mye mål i framtiden slik de har spilt i år.

Brann vant 1-0 i motsatt oppgjør etter scoring av Veton Berisha og burde strengt talt vunnet den kampen med flere mål. Har vunnet fire av deres fem siste kamper mot Stabæk (4-0-1) og til tross for en rekke sviktende resultater så tror jeg de slår tilbake og slår Stabæk som vanlig.

Oddstips: Brann -1 (Asiatisk) – 1.76 hos NordicBet


 

Vinn reise til Premier League for å se Man Utd – Chelsea i august med VIP-biletter

Molde – Sarpsborg (søndag 20:00)

Etter 7-1 hjemme mot KR Reykjavik i første kamp i Europa League-kvalikken kunne Molde ta det helt piano i returen som endte 0-0 og fikk samtidig hvile flere av deres beste spillere. Molde er Eliteseriens beste hjemmelag med 6-1-0 hjemme på Aker Stadion, mens det gjerne lugger litt mer på borteplan.

Sarpsborg er sesongens store skuffelse, spesielt etter måten de herjet på i Europa sist sesong og slik vi har sett dem spille i tidligere år. Ligger nest sist i Eliteserien med kun 13 poeng, men har kun to poeng opp til Stabæk på trygg plass. Måten de kastet bort en 3-1 ledelse i sist serierunde mot Stabæk er synonymt med denne sesongen til Sarpsborg – det har vært et fullstendig kaos. Har ikke vunnet siden 16. Juni mot Odd og de må virkelig begynne å hente poeng om det ikke skal bli et overraskende nedrykk i år. Jeg tror dog de klarer å holde seg.

Det endte 1-1 i motsatt oppgjør i serieåpningen hvor Eikrem reddet Molde og sikret ett poeng etter 90 min. Det var fjerde kamp på rad det har endt uavgjort mellom disse lagene og i alle fire av dem har man sett begge lag score. Jeg holder Molde som klare favoritter til å vinne, men oddsen på hjemmeseier frister ikke slik historikken er mellom disse lagene. Prøver et longshot på dem i stedet og tror også at begge lag scorer som de vanligvis gjør i disse kampene.

Oddstips:

Begge lag til å score – 1.70 hos NordicBet
Longshot: BTTS + Molde vinner – 2.95 hos NordicBet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑