Oddstips til runde 16 i Eliteserien

Skrevet av Anders Lilletvedt

Odd – Lillestrøm (lørdag 18:00)

Til tross for kun syv poeng på deres fem siste kamper er Odd fremdeles med i gullkampen. De kan med seier i denne kampen ligge kun ett poeng bak Molde på førsteplass. Torgeir Børven er toppscorer i Eliteserien med sine 12 nettkjenninger og Odd er også ligaens beste hjemmelag sammen med Molde (7-1-0).

velkomsttilbud nordicbet

Odd møter et Lillestrøm-lag som er i poengnød i år – akkurat som i fjor når de berget nedrykk med tre fattige poeng. LSK ligger nå kun tre poeng over Ranheim på nedrykksplass og må begynne å vinne snart om det ikke skal bli en like nervepirrende avslutning på sesongen som i fjor.

Odd har normalt sett svært god kontroll på Lillestrøm og har slått dem i seks av deres syv siste kamper innbyrdes (6-0-1). Da lagene møttes tidligere i år i mai kom Odd seirende ut av kampen og vant fullt fortjent 3-0. Jeg har troen på at de vinner igjen.

Oddstips: Odd -0.75 (Asiatisk) – 1.70 hos NordicBet


 

Sarpsborg – Rosenborg (lørdag 18:00)

Med kun 13 poeng på 15 kamper denne sesongen er Sarpsborg den største skuffelsen i Eliteserien denne sesongen og ligger nest sist i Eliteserien. De skal være alt for gode for å rykke ned denne sesongen, men da må se begynne å prestere igjen. De har brukt store summer før sesongen uten suksess og de har allerede signert seks spillere til nå i overgangsvinduet.

Gode gamle Rosenborg er tilbake der de hører hjemme og er ligaens formlag i Eliteserien med 12 poeng på sine fire siste kamper. De tok seg også fullt fortjent videre i Champions League-kvaliken mot BATE og møter Maribor i neste runde. De ligger ni poeng bak Molde i Elteserien før denne kampen, men kan ligge kun seks poeng bak dem etter denne kampen som de har til gode.

Rosenborg herjer i hjemlig serie og i CL-kvalikken og de begynner endelig å vise den fotballen som de savnet i vår. De har den klart bredeste og beste stallen i Eliteserien og takler nok det tøffe kampprogrammet helt fint. RBK trenger en seier her om de skal holde følge med Odd og Molde i Eliteserien. Jeg tror de vinner også idag.

Oddstips: Rosenborg -0.25 (Asiatisk) – 1.97 hos NordicBet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑