Supercup: Liverpool v Chelsea

I kveld møtes vinneren av Champions League (Liverpool) og Europa League (Chelsea) i det som var garantert å bli en helengelsk affære da alle fire lag i de to store europeiske cupene var fra Premier League. Lagene har siden midten av 2000-tallet hatt et rivalsk forhold da Rafa Benitez og José Mourinho stod på hver sin side av klubbene i en årrekke.

Bli med i vår Facebook-gruppe

Siden den gang har Liverpool vært i tre Champions League-finaler og vunnet to. De har også vært i én Europa League-finale (som de tapte). Chelsea på sin side har vært i to Champions League-finaler og vunnet én, mens de har vært i to Europa League-finaler og vunnet begge. Liverpool har vunnet Supercupen tre ganger mens Chelsea står med ett trofé.

green lfc chelsea.png

Til denne kampen mangler Chelsea Ruben Loftus-Cheek, Callum Hudso-Odoi, Antonio Rüdiger og muligens Ngolo Kanté. Fire meget viktige spillere for Lampard og Chelsea. Liverpool er uten Dejan Lovren, Alisson, Nathaniel Clyne og mest sannsynlig Naby Keïta.

I forrige sesong ble det 1-1 på Stamford Bridge og 2-0 til Liverpool på Anfield. Siden de kampene har Chelsea mistet sin desidert beste spiller i Eden Hazard uten å ha kunnet hentet noen nye spillere i sommer grunnet deres overgangsforbud. Vi tror dette blir en kamp som Liverpool vil dominere og mest sannsynlig vinne.

Vi anbefaler: Liverpool vinner @ 10.00 i odds hos Mr Green (gjelder for nye kunder)


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑