Nok en skuffelse for Solskjær?

 

Siden Ole Gunnar Solskjær tok over som trener for Man Utd har ingen tatt flere poeng/vunnet flere kamper mot de røde djevlene enn Nuno Espirito Santo og Wolverhampton Wonderers. I kveld møtes de for tredje gang på Molineux Stadium i 2019.

I fjor vant Wolves 2-1 både i FA cupen og i Premier League. To skuffende tap for Solskjær, og Manchester-laget vil være sugne i kveld for revansje.

Skadenytt

Begge lag har få problemer utenfor banen hva gjelder skader. Eric Bailly er fortsatt ute med skade for gjestene, mens Alexis Sanchez fortsetter å bli utelatt fra troppen. Wolves har ingen skader før denne kampen, og vil kunne velge fra hele stallen.

wolves mufc nb

Interessant statistikk

Wolverhampton har vært meget solide på hjemmebane i 2019. Crystal Palace slo dem 2-0 på den andre dagen av kalenderåret, men siden den gang har de ikke tapt en eneste hjemmekamp i både liga og cup. 13 hjemmekamper uten tap. 11 av de er vunnet. Blant disse har de slått Liverpool, Arsenal og nevnte Man Utd (2x) i liga og cup.

Siden Solskjær tok over etter Mourinho i desember har Man Utd skåret i 12 av 15 bortekamper i liga og cup. Det er imponerende, og tyder på at vi kan få mål begge veier i kveld. Hos Nordicbet ligger oddsen på 1.87 for at det skjer.

I åpningskampen imponerte Man Utd utover i andre omgang mot Chelsea og vant til slutt 4-0. En fantastisk åpning på sesongen hvor flere av de offensive spillerne var gode. Det tok dog tid før finspillet satt. I første omgang burde Chelsea ha skåret både ett og to mål før Marcus Rashford satte straffen som ga de røde djevlene ledelsen. Hvordan vil de starte i kveld? Et Wolves-lag som har selvtillit på hjemmebane er sannsynligvis den tøffeste kampen de har i år utenfor kampene mot topp 6-lagene, og bør kunne ta poeng i denne kampen.

Oddstips: Wolves +0.5 (Asiatisk handikap) – 1.62 hos Nordicbet


risikofritt spill pl nb
Få et 200 kroner risikofritt spill til kampen hos Nordicbet

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑