Fantasy Premier League: 6 spillere du bør kjøpe før gameweek 3

Henrik Palm Strand

Vi står overfor sesongens tredje runde, og mange vil nå gjøre sine første bytter. I den anledning har vi plukket ut seks spillere som har vist lovende takter så langt.

Kevin De Bruyne (9.6m)

Belgieren mistet ca. hele forrige sesong med skade, men ser aldeles strålende ut denne sesongen. Har allerede tre målgivende, og de underliggende tallene er strålende. 12 sjanser skapt, hvorav 5 er store, er best i ligaen. De Bruyne ga selv Tottenham store problemer, og fremover er kampprogrammet strålende. Løp og kjøp!

risikofritt spill pl nb

Teemu Pukki (6.8m)

Norwichs målgarantist har fått en forrykende start på Premier League-sesongen, og fortsatte der han slapp i Championship. Har flest scoringer, flest skudd, flest skudd i boks, flest store sjanser, flest skudd på mål og flest touch i boks av samtlige spisser. Møter riktignok Chelsea og City i løpet av de tre neste, men begge kampene er hjemme, og Pukki kan finne på å score hvor og når som helst.

Anthony Martial (7.7m)

To mål på to kamper er fasit så langt for Martial, og det mot god motstand. Kampprogrammet fremover er flott, og en angrepsspiller som er klassifisert som midtbane er populært blant fantasy-managere. Det er bare Raheem Sterling som har flere touch i boks og «forventede mål» (utenom straffer) enn Martial. Dermed fremstår han som det beste valget i det midtre prissjiket av midtbanespillerne.

anthony-martial-manchester-united_4k8e4sh1pa4217mcxvimm7oct

Sadio Mané (11.5m)

Har sett aldeles strålende ut etter at han kom tilbake fra ferie, og kan fort bli Liverpools toppscorer denne sesongen. Koster en million mindre enn rekkekamerat Salah, og er i strålende form. Fulgte opp to scoringer mot Chelsea i supercupen, med et nydelig mål mot Southampton. Å selge Salah for Mane vil nok ikke være en topp prioritet hos mange, men om du ikke har noen av de offensive, eller skal hente litt midler på et wildcard, virker Mané som det heteste alternativet hos de regjerende Europamestrene.

liverpool-celebration-mane-firmino-can_53obzq6dobbu1twwo25hf2dli

Lucas Digne (6.0m)

Everton er eneste laget med to clean sheets denne sesongen, og de har et ganske fint program fremover. Digne er også mye involvert fremover. Har flest skudd av samtlige forsvarere, og fikk også med seg en målgivende sist. Videre har han også noe av dødballansvaret, og tar gladelig imot bonuspoeng. Mange ser seg nok lei av å sitte med dobbel Liverpool-forsvar slik de røde ser ut defensivt, men en liten tur gjennom parken og til Digne kan spare opp mot en million.

Emerson (5.5m)

Et annet fristende, men litt mer usikkert kort, er Emerson. Virker å være førstevalg på venstrebacken under Lampard, og har et kjempefint program i møte. Møter bare ett topp seks-lag de neste ti rundene. Emerson er også en offensiv trussel, og er forsvareren med flest avslutninger så langt. Var blant annet nære på Old Trafford da han dunket ballen i tverrliggeren. Om han kan kombinere offensiv trussel med noen clean sheets fremover, vil 5.5 være en meget fin pris. Eierandelen er på lave 2.5 %, og han er derfor en spennende «differential».

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑