Fem spillere å kjøpe til gameweek 4 i Fantasy Premier League

Henrik Palm Strand

Den kommende runden er den siste før Premier League tar en liten landslagspause. Vi har plukket ut en litt variert bukett som kan være fine å ha til helgen.

 

Få 50 kroner å spille med på Premier League UTEN INNSKUDD hos Mobilebet


 

Sebastian Haller (7.4)

Spissen presenterte seg for alvor for West Ham-fansen med to scoringer sist. Mistet andre runde med en skade, men likevel har bare Agüero (2.41) og Rashford (2.24) flere «forventede mål» (xG) enn Hallers 2.08. Tar du vekk straffene troner Haller klart øverst, når Agueros og Rahsfords tall synker til henholdsvig 1.62 og 0.66.

haller

 

West Ham har en fristende hjemmekamp mot Norwich denne runden, og programmet fremover er også ganske så fint Med en eierandel på fattige 4 % er Haller dermed en meget fristende «differential».

 

Mason Mount (6.2)

Chelseas unggutt har scoret i to seriekamper på rad, og var også frisk i supercupen mot Liverpool. Han har skutt 12 ganger denne sesongen, som sammen med Sterling er mest av alle midtbanespillere. Har best underliggende tall av Chelseas midtbanespillere, og med tre x 90 minutter i beina virker plassen også å være ganske trygg.

mount.png

 

 

Han har riktignok slitt med en leggskade denne uken, og er således noe usikker til helgen. Dersom han blir meldt klar syns vi 6.2 er en veldig fin pris for en offensiv Chelsea-spiller, spesielt med tanke på London-klubbens fine kampprogram de neste 9 rundene.

 

Todd Cantwell (4.7)

Har hatt en svært imponerende, og for de fleste av oss overraskende, start på sesongen. To målgivende og en scoring er fasit etter et tøft åpningsprogram. Han har en xG på hele 1.27, som blant midtbanespillere er tall bare Sterling (3.66) og Salah (2.35) kan matche. Det må riktignok poengteres at han bare har kommet til avslutning to ganger så langt.

todd cantwell.png

Så lang har Cantwell skapt 8 sjanser, som er 6. best i ligaen. En pris på 4.7 er nærmest så billig som du får det, og selv om du ikke kan forvente fyrverkeri hver runde, virker han å tilby mye morro for pengene.

 

James Maddison (7.0)

Mange fantasy-managere foretrakk Ayoze Pérez (6.4) fra Leicester-midtbanen før sesongen, men det er Maddison som både virker farligst, og har best underliggende. 10 avslutninger er tredje flest etter nevnte Mount og Sterling. Kombiner vi det med at han har fjerde best xA blant midtbanespillere, gir det flere mulige veier til poeng. Har nå målgivende i to på rad, og står foran en fristende hjemmekamp mot Bournemouth.

maddison.JPG

Leicester har på pairet et tøft program fremover, men verken United i runde 5 eller Tottenham i runde 6 har overbevist så langt, og laget liker seg gjerne godt mot storlag. Maddison er kanskje ikke det tryggeste kortet du kan sikre deg, men kan være verdt en sjanse for de som ønsker å tenke litt utenfor boksen.

 

Trent Alexander-Arnold (7.0)

Liverpool har til gode å holde nullen denne sesongen, men den unge backen har likevel kommet greit ut av det med målgivende i begge hjemmekampene. 11 sjanser skapt er fire flere enn neste forsvarsspiller, og hans «forventede målgivende» (xA) på 1.11 er også klart best. Trent er viktig for Liverpools offensive spill, og vil levere jevnt med målpoeng også i år.

trent

Liverpool så mye bedre ut defensivt mot Arsenal sist, og det er nok bare et tidsspørsmål før det blir noen clean sheets i tillegg til målpoeng for Trent. Kanskje ikke en å prioritere å få inn, men for de som allerede eier er det bare å sitte stille i båten og nye kampene mot Burnley og Newcastle.

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑