Oddstips: EM-kvalifisering (06-09-19)

Helgen er her, og til tross for at vi er inne i en pause for klubbfotballen er det mange spennende kamper i EM-kvalifiseringen denne helgen. Norge vant 2-0 over Malta i går, og på søndag kan de innta andreplassen i gruppen om de slår Sverige på Friends Arena. Vi har sett på en håndfull kamper denne helgen som vi synes ser spennende ut i oddsmarkedet.

malta norge reise.png

Slovakia – Kroatia (fredag 20:45)

Kroatia har gått fra å være en av de beste fotballnasjonene i verden til å være langt unna et favorittstempel til EM neste sommer. 26.00 får du i odds hos Nordicbet på at de vinner turneringen i 2020. Per nå ligger de også på tredjeplass i gruppe E bak Slovakia og Ungarn. To lag de skal være betraktelig bedre enn på papiret. De er fortsatt favoritter til å vinne gruppen (1.40), men burde vinne i kveld om det skal bli realitet.

105329595-1531514870019lukamodric.jpg

De er inne i en dårlig periode på bortebane, men hvis man ser nærmere på lagene de har møtt så ser man at det er topplag som Frankrike, Portugal, Spania og England. Så når de møter Slovakia i kveld bør man ikke legge for mye vekt på borteformen deres. Her bør de vinne, og til tross for at Kramaric er ute med skade skal de ha gode sjanser her.

Oddstips: Kroatia (intet spill ved uavgjort) – 1.64 hos Nordicbet


Lørdagsdobbel

 

Vi skal lage en spennende dobbel på lørdagen i kvalifiseringen. Vi starter i Tyrkia hvor hjemmelaget møter et Andorra-lag som har tapt 36 av deres 48 siste kamper. Kun tre av disse har de vunnet. 16 av de siste 20 har endt med tap, og de har kun skåret tre mål på disse 20 kampene (ett mot Liechenstein og to mot San Marino).

risikofri.png

Tyrkia på sin side har fire strake hjemmeseiere på rad, og har kun sluppet inn ett mål på de fem siste kampene. I juni slo de Frankrike 2-0 i en imponerende kamp. Sist Tyrkia møtte Andorra ble det 5-0 i 2013. Andorra har null poeng, null mål og ti innslupne så langt i gruppespillet. Tyrkia har ni poeng etter fire kamper og må vinne denne for å holde følge med Island og Frankrike som alle står med ni poeng. Vi tror at Tyrkia vinner og holde tett bakover.

Tyrkia – Andorra (lørdag 20:45)
Tyrkia vinner uten baklengs – 1.24 hos Nordicbet

Frankrike leder gruppen til Tyrkia på målforskjell. De er favoritter til å vinne hele turneringen neste sommer (4.50), og møter på lørdagskvelden et Albania-lag de skal slå. Albania har på de siste ti bortekampene sine kun vunnet tre, og tapt seks. Det var mot vesentlig dårligere motstand enn Frankrike. Både Israel og Skotland vant med mer enn ett mål (2-0, 2-0), og vi forventer at Frankrike kan vinne stort i kveld om det kommer et tidlig mål.

Frankrike har vunnet fem av de siste seks kampene sine, og her bør de vinne med noen mål. Vi tror også at de vinner uten baklengs her.

Frankrike – Albania (lørdag 20:45)
Frankrike vinner uten baklengs – 1.47 hos Nordicbet

Lørdagsdobbel til 1.82 i odds hos Nordicbet


 

Finland – Italia (søndag 20:45)

Etter fem kamper i gruppespillet ligger disse to lagene overlegent øverst i gruppe J med henholdsvis 12 og 15 poeng. Begge lag har vært meget solide bakover og står kun med to baklengsmål hver. Italia slo Finland 2-0 i mars i den første gruppespill-kampen, og vi vil tro at Finland vil være fornøyd med et uavgjort-resultat i denne kampen da de har fem poeng ned til Bosnia på tredeplass med bedre målforskjell.

belotti.jpg

På de 15 siste kampene til Finland har de gått under 2.5 mål i 14 (!) av disse kampene. Seks av disse har gått under 1.5 mål. Seks av de syv siste kampene har gått under 2.5 mål på finsk jord. Italia har gått under 2.5 mål i 15 av deres 21 siste kamper, og her kan vi se for oss en lavtskårende kamp hvor muligens Italia stikker av med en 1-0-seier.

Oddstips: Under 2.5 mål – 1.60 hos Nordicbet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑