Fantasy PL: 5 spisser du bør kjøpe (GW5)

Henrik Palm Strand

Sesongens første landslagspause er endelig unnagjort, og det er på tide å kaste blikket fremover. Vi har tatt en kikk på populære og spennende spisser til en overkommelig pris.

Teemu Pukki (7.0m)

Blant spissene er det bare Kun Agüero som har flere mål og poeng enn Pukki, som har hatt en svært imponerende sesongstart. Pukkis 13 skudd er flest i boks, og har resultert i fem scoringer og en eierandel på nær 40%. Hans to store sjanser skapt er også mest av spissene, mens hans 20 touch i boks er best av spissene utenfor topp 6. Norwich møter City i neste runde, men har ellers et ålreit program en god stund fremover. Vi blir ikke overrasket om det blir mer «Pukki Party» i de kommende rundene.

velkomsttilbud nordicbet

Tammy Abraham (7.2m)

Chelseas unggutt har virkelig funnet formen, og har scoret fire mål på de to siste kampene. Har spilt en del færre minutter enn resten, men de underliggende tallene per 90 minutter er gode. Har skudd i boks nesten like ofte som Aguero og Pukki, skaper en sjanse oftere enn alle unntatt Lacazette, og kommer også til sjanser nærmest like ofte som Aguero og Barnes, og rett foran spillere som Pukki og Haller. Etter to tøffe kamper mot Wolves og Liverpool venter et kjempefint program, og 7.2 for en spiss på et topp 6-lag er sjelden vare.

mason-mount-and-tammy-abraham-cropped_gh1qp4obydjf1ofyuely56yn2.jpg

Ashley Barnes (6.7m)

29-åringen står med fire scoringer, tross et tøft åpningsprogram med lag som Wolves, Arsenal og Liverpool på motsatt banehalvdel. Barnes har fjerde best «forventede mål» med 2.04, tredje mest skudd (15) og skudd i boks (11). Har også kommet til nest flest store sjanser (4), bare slått av Rashfords 5 (som inkluderer to straffespark). Programmet fremover er lysegrønt og fint, og kombinert med Barnes’ gode form kan dette være det perfekte tidspunktet å hente han på.

 

Sebastian Haller (7.5m)

West Hams nysignering har høyest «forventede mål» (3.08) i ligaen, til tross for å bare ha spilt tre kamper og uten å ta et eneste straffespark. Hans 9 skudd (alle i boks) er bare 10. best, og de underliggende tallene forøvrig er heller ikke noe å rope veldig høyt for. I likhet med Barnes har han kommet til fire store sjanser, og har satt tre av dem. Fortsetter han den trenden kan det bli jevnt og trutt med scoringer fremover, i det som er et fint program til og med starten av november.

sebastien haller whu

Raúl Jiménez (7.4m)

Fjorårets fantasy-favoritt er ikke like populær i år, men står nå med mål i to kamper på rad. Hans «forventede mål» på 1.79 er høyere enn spillere som Pukki (1.55) og Abraham (1.66), og hans 10 avslutninger (hvorav 8 i boks) ikke er langt bak de beste. Wolves har hatt et tøft åpningsprogram, og må i tillegg tilvenne seg Europaliga-spill. Møter Chelsea og City i løpet av de fire neste, men etter neste landslagspause lysner programmet. Er ikke en mann å hente helt ennå nå, men vi anbefaler å holde et lite øye med han i tiden fremover likevel.

Raul-Jimenez-celebrates-scoring-against-AFC-Bournemouth-l.png

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑