Oddstips til Champions League

Endelig er Champions League tilbake, og vi starter med syv spennende tips i tre kamper i kveld. Spillene er satt hos Nordicbet. Har du ikke konto der kan du få opptil 1000 kroner gratisspill på dine tre første innskudd her

Inter – Slavia Praha

Slavia Praha har åpnet sesongen sterkt som vanlig i 1. Liga i Tsjekkia og er ubeseiret etter ni kamper (7-2-0) med en målforskjell på 19-2. Tsjekkerne tar turen til Milano for å møte Inter som leder Serie A med full pot etter tre serierunder. Slavia Praha gjorde seg på ingen måte bort i Europa League i fjor da de tapte knepent 4-3 mot Chelsea i kvartfinalen. Det de leverte mot rumenske Cluj i CL-kvaliken i år var på ingen måte overbevisende når de vant 2-0 sammenlagt etter to jevnspilte kamper som kunne endt begge veier.

lukaku.inter.2019.20.inchino.750x450

Jeg må innrømme at jeg er blitt svært positiv overrasket over sesongstarten til Inter, jeg hadde ikke forventet at de skulle se så solide ut selv etter signeringer som Diego Godin, Romelu Lukaku, Alexis Sanchez m.fl. Lukaku har sett meget pigg ut i Inter-trøyen og står med to mål så langt. Det samme gjør også Stefano Sensi som ble hentet fra Sassuolo før denne sesongen og som har vært en åpenbaring på midtbanen til Antonio Conte til nå.

Slavia Praha gjør det alltid bra i hjemlig serie, men nivået opp til de beste i Europa skal være for stort. Jeg tror Inter kan overraske stort i CL denne sesongen og man skal ikke se bort ifra at de kan komme over Barcelona eller Dortmund i gruppespillet. Dette skal være en enkel seier for Inter.

Oddstips: Inter -1 (Asiatisk) – 1.89 hos NordicBet


 

livespill cl nb.png

 

Ajax – Lille

Fjorårets semifinalist Ajax har åpnet Eredivisie som de avsluttet i fjor og leder serien med 13 poeng etter fem serierunder. Veien til Champions League-gruppespillet har på ingen måte vært enkel for Ajax, som utrolig nok måtte igjennom fire(!) kvalifiseringsrunder for å komme til gruppespillet, selv etter den enorme bragden deres i fjor. De tok seg med nød og neppe videre fra kvaliken etter 5-4 sammenlagt mot greske PAOK og og 2-0 mot kypriotiske APOEL. Etter å ha solgt spillere for over 200 millioner euro i sommer så har Ajax gjort som de alltid gjør – handlet ungt og godt, men jeg skulle gjerne sett dem bruke enda mer penger for å kunne heve seg i Europa også i år.

van de beek.png

Lille var sesongens store overraskelse i Ligue 1 i fjor og havnet på en råsterk 2. plass, kun bak suverene PSG. Mye av det var grunnet fjorårets sensasjon i Ligue 1, Nicolas Pépé, som hadde 22 mål og 11 målgivende. Kun Kylian Mbappe var involvert i flere mål (33G/6A) enn Pépé som ble solgt til Arsenal i sommer. De har sett litt ustabile ut til nå i år og står med 3-0-2 etter fem kamper mot relativ svak mostand og har kun klart å holde nullen i én av fem kamper. De har hentet Victor Osimhen fra Charleroi i sommer og nigerianeren har levert varene som bare det – han står med fem nettkjenninger og er toppscorer til nå i Ligue 1.

I alle de siste fem seriekampene til Ajax har det endt med over 2.5 mål og det har gått over 2.5 mål i tre av de fem siste kampene til Lille. Jeg synes Ajax er svekket defensivt sammenlignet med i fjor, men har allikevel sin store styrke offensivt som veier opp for det. Lille var bunnsolide defensivt i fjor og et ekstremt bra kontringslag, men jeg synes de har vært svake defensivt til nå. Jeg tror dette blir en sjanserik kamp som går over 2.5 mål.

Oddstips:

Over 2.5 mål – 1.67 hos NordicBet
Longshot: Victor Osimhen scorer + Lille vinner – 11.50 hos NordicBet


 

Dortmund – Barcelona

Toppkampen på tirsdag der Dortmund tar imot Barcelona på mektige Signal Iduna Park i det som forhåpentligvis blir en underholdende og sjanserik kamp. Det har i alle fall vært underholdende og sjanserikt i alle kampene til Dortmund denne sesongen – i alle deres fire seriekamper har det endt med over 3.5 mål. Det samme har skjedd i tre av Barcelonas fire kamper denne sesongen. Begge lag til å score + over 2.5 mål er klink i denne kampen.

Gerard Pique har nesten ingen svakheter, men hans største svakhet er taklingene hans. Mot kvikke angrepsspillere som Jadon Sancho, Marco Reus, Julian Brandt/Thorgan Hazard og Paco Alcacer skal han få litt å bryne seg på. Jeg tror han lager minst ett frispark i denne kampen.

velkomsttilbud nordicbet.png

I går var det fire år siden Luis Suarez scoret på bortebane i Champions League. Det finnes ingen bedre anledning enn å gjøre det i kveld når Lionel Messi mest sannsynlig starter på benken. Jeg har en liten følelse på at vi ser Suarez på sitt beste i kveld.

Mats Hummels er «hjemme» igjen i Dortmund etter tre sesonger i Bayern München. Han får sjelden gule kort, men han får litt av hvert å bryne seg på når han møter Antoine Griezmann, Suarez og unggutten Ansu Fati. Jeg synes det er et godt priset spill på at han får kort og Dortmund taper.

Oddstips:

Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.62 hos NordicBet
Forseelser begått av spiller: Gerard Pique over 0.5 forseelser – 1.70
Longshot: Luis Suarez scorer + Barcelona vinner – 3.80
Longshot: Mats Hummels får gult kort + Dortmund taper – 12.00


 

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑