Oddstips til Runde 23 i Eliteserien

Anders Lilletvedt

Rosenborg – Brann (lørdag 20:00)

Hjemme på Lerkendal pleier Rosenborg å ha et stort overtak på Brann – de ti siste gangene lagene har møttes har Rosenborg gått seirende ut seks ganger (6-2-2). Rosenborg er Eliteseriens formlag sammen med Molde og har hentet 24 poeng på deres ti siste kamper (7-3-0). De møter ikke PSV i Europa League før på torsdag så det forventes at trønderne stiller toppet mot Brann til denne kampen.

Brann har vært svake offensivt i fraværet til Bamba og har store skadefravær til denne kampen. Strand, Orgadic, Yttergård Jensen, Haugen og Bamba er alle ute, mens spillere som Wormgoor og Rolantsson er usikre også. Står med 1-1-3 på deres fem siste kamper og er med all sannsynlighet ute av medaljekampen.

Formkurven på disse lagene er som to motpoler – Rosenborg startet vårsesongen svakt, men har vært meget gode i høst. Brann startet greit i vår, men har falt helt gjennom i høst. Det bør bli klink hjemmeseier for Rosenborg her med all skadefraværet til Brann.

Oddstips: Rosenborg -0.75 – 1.71 hos NordicBet


risikofritt norge.png

Molde – Lillestrøm (søndag 18:00)

Molde ser ut til å cruise inn mot ett nytt seriegull, deres første siden 2014 og deres fjerde totalt. Bodø/Glimt har solgt seg ut av gullkampen, mens Odd har vært utsatt for mange skader. Molde har dessuten det beste poengsnittet på hjemmebane sammen med Odd (2.6 poeng per kamp).

Sesongen til Lillestrøm ser ut til å ende som den har gjort de siste årene og de havner trolig på nedre del av tabellen også i år. Kanarifuglene har kun fem poeng på deres fem siste kamper (1-2-2) og må faktisk passe seg for lagene bak på tabellen om de taper denne kampen – de har kun fem poeng ned til nedrykksplass.

På deres ti seire på Aker Stadion i år har det endt med over 2.5 mål i åtte av dem, det har kun gått under når de har vært storfavoritter mot bunnlagene Ranheim og Mjøndalen. Jeg tror de vinner enkelt her og tar et langt steg mot et nytt seriegull.

Oddstips: Molde vinner + Over 2.5 mål – 1.90 hos NordicBet


 

Sarpsborg – Stabæk (søndag 18:00)

Dette blir en skjebnesvanger kamp for Sarpsborg som har vært den store skuffelsen i Eliteserien denne sesongen. De ligger fremdeles sist i Eliteserien, men har kun tre poeng opp til trygg plass. Stabæk ligger kun tre poeng over nedrykksplass og kan få en nervepirrende avslutning på sesongen. Tar de tre poeng i denne kampen tar de et langt steg mot fornyet plass i Eliteserien.

Hver gang disse lagene møtes blir det alltid mye mål. De åtte siste kampene innbyrdes har endt med over 2.5 mål og i de seks siste har det endt med over 3.5 mål. I en kamp som har så mye betydning for begge lag så tror jeg at det blir mye sjanser og mål også denne gang.

Oddstips: Over 2.5 mål – 1.86 hos NordicBet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑