Man United – Arsenal: Preview og kombinert lagoppstilling

Tommy Kristiansen

Med bare to seire i Uniteds 12 siste Premier League-kamper, befinner Solskjær seg i en vanskelig situasjon. Riktignok hjelper ikke alle skadene laget har for øyeblikket, og med beslutningen om å selge Romelu Lukaku eller Alexis Sanchez uten erstatning viser seg å være kostbar.

De røde djevlene mangler nå desperat en spiss, med Rashfords skade som betyr at bare Martial eller Greenwood er alternativene som gjenstår. Solskjær håper hans franske duo Martial og Pogba kan stille opp og få jobben gjort mot Arsenal.

De har allerede bidratt til fem mål av Uniteds åtte i ligaen denne sesongen, med Pogba som Solskjær’s eneste pålitelige kreative sjel i laget. United er kanskje ikke det mest nådeløse angrepslaget, men bør kunne ta sjansen mot en svekket forsvarslinje hos Arsenal.

pl nordicbet

Pogba vil være avgjørende med sine nøkkelpasninger, i samarbeid med raske Daniel James og Anthony Martial for å trenge gjennom den ustabile forsvarsrekken til Arsenal.

Arsenal har store utfordringer bakover, og det er ingen tvil om at deres angrep er deres ildkraft. Unai Emerys mannskap viste stor karakter i comeback-seieren mot Aston Villa på søndag, til tross for at en mann var utvist.

Med Pierre-Emerick Aubameyangs form og iver til å score, ser han ut til å fortsette sin vidunderlige form, det vil nok United merke på mandag. I tillegg har Nicolas Pepe begynt å komme seg, med scoring i forrige match.

Imidlertid må Gunners absolutt styrke sin forsvarslinje. De har opparbeidet seg et dårlig rykte for å være for å være lette å trenge gjennom, etter å ha tillatt flest skudd i ligaen takket være David Luiz og co’s dumhet – det kan koste dyrt resten av sesongen.

 

Kombinert Manchester United og Arsenal (4-3-3)

 

Keeper: David de Gea (Manchester United)

Til tross for noen likegyldige forestillinger de siste månedene, er spanjolen fremdeles en av verdens beste keepere og er hakket foran Bernd Leno når de to stilles til kamp.

de gea

Høyreback: Aaron Wan Bissaka  (Manchester United)

Wan-Bissaka virker å nyte sitt nye liv på Old Trafford etter overgangen fra Crystal Palace, og er uten tvil den beste defensive backbacken i Premier League. Jobber hardt og gir seg sjeldent. Det er en grunn til at han blir kalt «The Spider».

 

Midstopper: Harry Maguire (Manchester United)

Den engelske landslagsspilleren er den mest etablerte midtstopperen blant de to klubbene, og er uten tvil første valget av alle de stopperne det er å velge i mellom. Variert litt i prestasjonene, men vi vet alle at Maguire bare kan bli bedre.

 

Midtstopper: Victor Lindelöf  (Manchester United)

Mens United har hatt en forferdelig start på sesongen, er ikke forsvaret det største problemet. Lindelöf har hatt en ganske skjelven start på sesongen, men gjør en bedre jobb enn Sokratis og den uberegnelige David Luiz – som virker å ha nådd toppen for mange år siden.

 

Venstreback: Sead Kolasinac (Arsenal)

Bosnieren har fått plassen etter at Monreal forsvant tilbake til Spania. Står med en assist denne sesongen. Virker å være i siget, blir nødt til å holde nivået oppe nå ettersom Kieran Tierney begynner å bli klar til spill.

 

Midtbane: Paul Pogba (Manchester United)

Franskmannen er den eneste United-spilleren som seriøst kan vurderes for å komme seg inn på denne midtbanen. Uniteds midtbane er Solskjærs svakeste område, men Pogba er den eneste spilleren med kvalitet som har muligheten til å endre et spill med et øyeblikk av glans – det bare avhenger om Pogba selv har lyst til det.

pogba

Midtbane: Matteo Guendouzi (Arsenal)

Guendouzi ble nylig kåret til en 40-manns kortliste til Golden Boy-prisen for 2019 og fikk som fortjent sin første Frankrike-oppringning denne sesongen. Franskmannens distribusjon har forbedret seg veldig siden han først brøt seg inn i Unai Emerys førstelag, og pusher så vidt ut Scott McTominay i den holdende midtbaneposisjonen.

 

Midtbane: Dani Ceballos (Arsenal)

Spanjolen har to assist på seks Premier League-opptredener, og er den typen spiller som får ting til å tikke på midtbanen. På utlån fra Real Madrid, har Ceballos også kvaliteten til å låse opp forsvar når han spiller i en avansert rolle på Arsenals midtbane.

 

Høyrekant: Nicolas Pepe (Arsenal)
Pepe er et enormt talent som tilpasser seg livet i Premier League hver uke. Han er den eneste ekte høyrekanten mellom de to klubbene og var også ønsket på Old Trafford i sommer. Men valget falt til slutt på Arsenal. Scoret også sin første scoring i forrige match.

 

Spiss: Pierre Emerick Aubameyang (Arsenal)

Aubameyang er den typen spiller United roper etter i angrep. Var en av tre toppscorere i Premier League forrige sesong og er en scoringsmaskin som de røde mangler etter å ha mislyktes i å erstatte Romelu Lukaku. Førstevalget på dette laget.

pierre-emerick-aubameyang-man-utd-vs-arsenal-premier-league-2018-19_ktatmu36cwub1bfkj85tpeewu

Venstrekant: Daniel James (Manchester United)

Da de røde signerte James, skulle han være et talent som utviklet seg for fremtiden. Imidlertid har han brutt seg inn på scenen og er en farlig motstander for enhver back som står i kamp mot James.

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑