Oddstips – Runde 8 i Premier League

Anders Lilletvedt

Brighton – Tottenham (lørdag 13:30)

Det ser ut til å bli en tøff sesong for Brighton som kun har 1-3-3 på deres syv første kamper i Premier League denne sesongen. De har møtt relativt svake lag så langt og har et fryktelig tungt program foran seg fram til starten av Desember. Jeg synes de har vært overraskende svake til nå.

Etter en brukbar start på sesongen har det blitt skuffelse på skuffelse for Spurs den siste tiden. Ryker på pinlig vis ut av ligacupen mot Colchester og går på et gedigent 2-7 tap mot Bayern München i Champions League. De har kun 1-1-3 på deres fem siste kamper og man hadde forventet mye mer av ett så bra Spurs-mannskap.

Begge lag er inne i en tung periode, men jeg tror det snur for Spurs i denne kampen. De har et bra overtak på Brighton og har 3-1-0 på dem siden Brighton rykket opp til PL. Det blir nok ikke enkelt, men Brighton skal Pochettinos menn klare å slå.

Tippetips: Tottenham – 1.85 hos NordicBet


 

pl nordicbet

Norwich – Aston Villa (lørdag 16:00)

Norwich hjemme vs. Norwich borte er som natt og dag. Borte er fasiten 0-0-4 og 1-10 i målforskjell. Hjemme har de 2-0-1 og 8-6 i målforskjell og har tidvis spilt festfotball.

Aston Villa har ikke gjort seg helt bort i comebacket til PL, men resultatene lar allikavel vente på seg. Kun fem poeng på syv kamper er fasiten og betyr nedrykksplass til nå for Villa. De tar ofte ledelsen, men klarer sjelden å holde på den og kollapser ofte utover 2. omgang.

Begge lag har scoret og det er blitt over 2.5 mål i 4/5 siste bortekampene til Villa. Det samme har skjedd i de fem siste hjemmekampene til Norwich og i de fire siste kampene innbyrdes mellom disse lagene. Jeg tror det blir festfotball på Carrow Road også i dag.

Tippetips: Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.76 hos NordicBet


 

velkomsttilbud nordicbet

Liverpool – Leicester (lørdag 16:00)

Liverpool har vært bunnsolide i hjemlig serie og står med 7-0-0 etter syv kamper og topper PL, fem poeng foran Man City. De skaper mye sjanser, men er nokså ineffektive foran mål. Samtidig virker de ikke like trygge defensivt og det så man senest mot Salzburg når de slapp inn hele tre mål.

Leicester har hatt en meget god start på sesongen og ligger på en sterk 3. Plass med 14 poeng etter syv kamper. James Maddison har vært deres store spiller denne sesongen og er noe usikker til denne kampen, men de fleste rapportene tyder på at han blir klar

I alle de fire siste kampene mellom disse lagene har man sett begge lag score. Jeg tror det skjer også i denne kampen. Liverpool virker rufsete defensivt denne sesongen og Jamie Vardy begynner å komme i storform for Leicester.

Tippetips: Begge lag til å score – 1.71 hos NordicBet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑