Oddstips til Em-kvaliken

Anders Lilletvedt

Østerrike – Israel (20:45)

Østerrike ligger på 3. plass i Gruppe G med ti poeng etter seks kamper, mens Israel ligger på 5. plass med åtte poeng etter seks kamper. Det skiller kun fem poeng mellom de fem øverste lagene i denne gruppen, så her kan alt skje!

Bli med i vår Facebook-gruppe

Spissen til Israel, Eran Zahavi, har vært i fyr og flamme i både EM-kvaliken og i den kinesiske ligaen. I Super League er han suveren toppscorer med 26 mål, hele ti mål foran nestemann på listen. Han er også toppscorer i EM-kvaliken med ni mål på seks kamper – tre mål mer enn Raheem Sterling, Artem Dzyuba, Marko Arnautovic og Harry Kane.

Sist disse lagene møttes i kvaliken vant Israel 4-2 og Zahavi stod for tre av målene til Israel. Arnautovic scoret begge målene til Østerrike og har vært meget god for dem til nå i kvalifiseringen.

Jeg synes det er kjempeverdi i over 0.5 mål for Israel og jeg tror også det blir over 2.5 mål i denne kampen som det ble sist lagene møttes. Jeg holder Østerrike som favoritter til å vinne denne kampen og da blir fort Arnautovic viktig nok en gang.

Oddstips: Over 2.5 mål – 1.67 hos NordicBet
Over 0.5 mål for Israel – 1.68 hos NordicBet
Longshot: Arnautovic scorer to eller flere mål – 5.25 hos NordicBet


 

 

risikofritt em kval nb.png

Kroatia – Ungarn (20:45)

Kroatia topper Gruppe E som forventet med ti poeng etter fem kamper, mens Ungarn jager bak på 3. plass med ni poeng etter fem kamper. Kroatia så lenge ut til å ha et godt overtak i gruppen, men et svakt 1-1-resultat mot Azerbaijan har åpnet opp gruppen igjen.

RB Leipzig-forsvareren Willi Orban har tre mål på 12 landskamper for Ungarn og to av dem har kommet på hodet. Åtte av hans 13 mål i Leipzig-karrieren har vært på hodet. Orban er en meget god duellspiller og jeg synes det er meget god verdi i spillet på at Orban scorer på hodet når han spiller på et så bra dødball-lag som Ungarn.

Ungarn vant 2-1 da lagene møttes i Budapest tidligere i kvaliken og var overraskende gode synes jeg. Fire av de fem siste kampene til begge lagene har endt med over 2.5 mål og jeg tror det går over i denne kampen her også. Dette blir en kamp ingen av lagene har råd til å tape hvor uavgjort ikke er godt nok.

Oddstips: Over 2.5 mål – 1.79 hos NordicBet
Willi Orban scorer på hodet – 21.00 hos NordicBet


 

Latvia – Polen (20:45)

Polen har på ingen måte overbevist i kvaliken, men topper allikevel Gruppe F med 13 poeng etter seks kamper. Latvia ligger desidert sist med ett fattig poeng på seks kamper og har 1-21 i målforskjell.

Latvia har ingenting å stille opp med i kvalifiseringen og de har ikke på scoret på deres fem siste kamper i kvalifiseringen, og de har 0-18 i målforskjell på de fem siste kampene. Robert Lewandowski har åpnet kvaliken forsiktig for Polen og har kun to mål så langt, men polakken har hele 18 mål på sine 10 siste kamper for Bayern München og det vil overraske meg stort om han går målløs av banen i kveld.

Jeg tror ikke vi får noen mål av Latvia i dag heller og at Polen vinner dette komfortabelt.

Oddstips: Polen -2.25 (Asiatisk) – 1.84 hos NordicBet


 

Nederland – Nord -Irland (20:45)

Nord-Irland er helt oppe på 2. plass i Gruppe C med 12 poeng etter fem kamper, mens Nederland har ni poeng etter fire kamper. Grunnen til at Nord-Irland har så mange poeng er fordi de har spilt begge dobbeltoppgjørene mot de desidert svakeste lagene i gruppen i Hviterussland og Estland. Nå gjenstår det tre blytunge kamper mot Nederland og Tyskland og der ender de nok opp med null poeng.

velkomsttilbud nordicbet

Nederland har scoret 3.5 mål i snitt per kamp til nå i kvalifiseringen, men nå møter de et av de defensivt gjerrigste landslagene som finnes i Nord-Irland. Det er blitt under 3.5 mål i 19 av de 20 siste kampene til Nord-Irland. De har ikke scoret på deres syv siste kamper mot lag som er rangert høyere enn dem på rankingen.

Nederland kommer til å vinne dette greit, men det blir nok ingen målfest denne gangen heller når Nord-Irland spiller kamp. Jeg synes vi får en fin odds på at Nederland vinner og at det blir under 3.5 mål.

Oddstips: Nederland vinner + Under 3.5 mål – 1.88 hos NordicBet


 

Slovakia – Wales (20:45)

Slovakia ligger på 2. plass i Gruppe E med ni poeng etter fem kamper, mens Wales kommer jagende bak med seks poeng på fire kamper. Jeg synes Wales har fått dårlig betalt i kampene deres til nå i kvaliken, de har vært ganske gode synes jeg og da har de manglet deres nest beste spiller i Aaron Ramsey i store deler av kvalifiseringen. Han er nå tilbake for Wales og kan utgjøre en forskjell mot dette Slovakia-laget. Wales vant 1-0 da lagene møttes i Cardiff, den gang uten Ramsey på laget.

Det er få lag som har vært så avhengige av enkeltprestasjoner som det Wales har vært de siste årene med Gareth Bale. Waliseren står med imponerende 32 mål på 79 kamper for Wales. Skal Wales ha noen mulighet til å ta seg videre til EM må de vinne kampen og da tror jeg Bale blir avgjørende.

Jeg synes Wales ser sterkere ut enn Slovakia og spesielt nå som Ramsey er tilbake. Jeg tror de vinner denne kampen.

Oddstips: Wales +0.25 (Asiatisk) – 1.79 hos NordicBet
Longshot: Bale scorer + Wales vinner – 4.90 hos NordicBet


 

 

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑