EM-kvalik: Oddstips på fredagskvelden

Tyrkia – Albania (20:45)

Tyrkia topper gruppe H med 15 poeng etter seks kamper, mens Albania ligger på 4. plass med ni poeng på seks kamper. Vinner Tyrkia denne kampen setter de et stort press på Island som de kjemper mot om 2. plassen. Tyrkia og Island møtes i November i det som blir en finale om den siste plassen.

Følg oss på sosiale medier – Facebook | Facebook-gruppe | Twitter


Tyrkia har vunnet med mer enn ett mål i fire av deres fem seire i kvaliken og de har holdt nullen i samtlige av disse i kvaliken. Tyrkia har vunnet deres fem siste kamper på hjemmebane, mens Albania kun har én seier på deres fem siste bortekamper (1-0-4). Tyrkia vant 2-0 borte mot Albania i motsatt oppgjør og jeg tror de vinner hjemme i Istanbul også.

Oddstips: Tyrkia -1 (Asiatisk handikap) – 1.72 hos NordicBet

 

risikofritt em kval nb

Ukraina – Litauen (20:45)

Ukraina topper Gruppe B med 13 av 15 mulige poeng etter fem kamper og har en målforskjell på 11-1. Litauen ligger desidert sist i gruppen med ett fattig poeng og 4-15 i målforskjell. Ukraina trenger kun fire poeng på deres tre siste kamper for å være garantert EM-billett.

Ukraina var bunnsolide da lagene møttes i motsatt oppgjør i Vilnius og vant 3-0. De skal være enda bedre hjemme og jeg tror dette blir en for tøff oppgave for et Litauen-lag som ikke har vunnet på deres 12 siste kamper (0-2-10). Litauen har tapt med tre eller flere mål i alle deres fire kamper mot de tre store lagene i gruppen og det tror jeg også skjer i Kiev i kveld.

Oddstips: Ukraina -2.5 (Asiatisk handikap) – 1.67 hos NordicBet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑