Oddstips til Champions League (23-10-19)

Vi har en fin rekke med åtte fine kamper i kveldens Champions League. Her er våre oddstips til et utvalg av kampene. Tipsene er satt hos Nordicbet. Om du ikke har konto der kan du få opptil 1000 kroner på dine tre første innskudd. Registrer deg her.

 

Ajax – Chelsea (18:55)

Fjorårets vinner av Europa League møter overraskelsen i Champions League. Chelsea har en rekker spillere ute med skade til kampen. Ross Barkley, Andreas Christensen, N’Golo Kanté, Ruben Loftus-Cheek og Antonio Rüdiger er alle ute med skader. Ajax har muligens Ziyech ute, men ellers en skadefri tropp.

Siden det pinlige 0-4-tapet på Old Trafford i første runde av Premier League har Chelsea hatt en imponerende rekke på bortebane uten tap. De fire siste bortekampene i PL og CL har endt i seier, og de har skåret minst tre mål i tre av disse. Ajax har også vært fenomenale hjemme. På syv hjemmekamper har de holdt nullen i fem, og vunnet alle.

Ajax troner øverst i gruppen med seks poeng mens Chelsea kun har tre. Her forventer vi en åpen kamp med to offensive lag som begge går for seier. Vi har to tips til kampen. Nordicbet har nemlig en fin oddsboost på at det ender uavgjort med mål.

Oddstips: Over 2.5 mål til 1.55 hos Nordicbet
Oddsboost: Uavgjort med mål (1-1, 2-2, 3-3 etc.) til 4.60 hos Nordicbet

livespill cl nb

RB Salzburg – Napoli (21:00)

Erling Braut Haaland er tilbake fra skade og vil prøve å forsvare sin toppscorer-tittel i Champions League denne sesongen i kveld. Napoli er uten forsvars-troikaen Mário Rui, Nikola Maksimovic og Elseid Hysaj til denne kampen, mens Hirving Lozano muligens vil starte på benken etter en nylig skade.

Napoli har kun vunnet én av de fire siste bortekampene sine, mens Salzburg står med seier i samtlige seks hjemmekamper. Nivåforskjellen på ligaene disse to lagene spiller i er dog store. Lagene møttes i Europa League-sluttspillet i mars da lagene vant hver sin kamp, og her føler vi at oddsen er litt for høy på Ancelotti sine menn. Vi ser for oss at dette kan ende uavgjort, og at Napoli skal være det sterkere laget.

Oddstips: Napoli +0.5 (Asiatisk Handikap) til 1.60 hos Nordicbet

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑