EM-kvalik: Oddstips til siste runde

Anders Lilletvedt

Vi går inn i siste runde med landslagskamper i kvalifiseringen til neste sommers EM. Flere lag er allerede klare (Ukraina, Spania, Polen, Belgia, Russland og Italia), mens de fleste andre har mye å kjempe for. Dette blir en spennende langhelg. Alle oddstips vi setter her er hos Nordicbet. Har du ikke konto der kan du få opptil hele 1000 kr i gratisspill på dine tre første innskudd. Registrer deg her.

risikofritt em kval nb

Armenia – Hellas (fredag 18:00)

Armenia har overrasket stort i EM-kvaliken og er kun fem poeng Finland på 2. plass, men ødela trolig muligheten til å kvalifisere seg når de spilte uavgjort mot Liechtenstein for to runder siden. Det blir kanskje ikke noe EM på Armenia, men forhåpentligvis blir det målrikt i denne kampen som mange ganger før i kvaliken. Det er blitt scoret over 2.5 mål i 6/8 siste kvalik-kampene til Armenia og over 2.5 mål i 9/11 siste kampene deres.

Hellas har vært en gedigen skuffelse i EM-kvaliken og ligger nest sist med åtte poeng etter åtte kamper. Det er blitt over 2.5 mål i 5/8 siste kampene til Hellas.

Sist lagene møttes vant Armenia 2-3 i en svært sjanserik kamp der Hellas egentlig var det beste laget. Hellas er favoritter her, men jeg tror Armenia kommer til å gå all-in for å prøve å få 2. plassen og at det da blir mye mål.

Oddstips: Over 2.5 mål – 2.07 hos NordicBet


 

Bosnia & Herzegovina – Italia (fredag 20:45)

Med stjernespillere som Miralem Pjanic, Edin Dzeko og Sead Kolasinac for å nevne noen er det nesten en skandale at Bosnia ikke ligger over lag som Armenia og Finland i kvaliken. Fire tap på deres seks siste kvalik-kamper er fasiten for Bosnia og da blir det tøft å komme til noe EM.

Italia har vunnet alle deres åtte kamper i kvaliken og står med en målforskjell på 25-3. «Azurri» har nå vunnet 12 strake EM-kvalik kamper og er ubeseiret i kvaliken siden 2006 (W32, D6).

Bosnia har mye potensiale i dette laget og jeg tror de kan gi Italia en fin kamp her, men jeg tror italienerne går seirende ut. Ciro Immobile har vært i fyr og flamme for Lazio denne sesongen og har 19 mål på 18 kamper denne sesongen. Jeg tror han starter på topp, men han har rullert litt med Bellotti i det siste, så følg med på lagoppstillingene.

Oddstips: Over 2.5 mål – 1.90 hos NordicBet
Oddstips: Italia -0.25 (Asiatisk) – 1.90 hos NordicBet
Longshot: Immobile scorer + Italia vinner – 3.50 hos NordicBet


 

 

Azerbaijan – Wales (lørdag 18:00)

Wales har gjort det vanskelig for seg selv i kvaliken og har kun åtte poeng etter seks kamper, to poeng mindre enn Slovakia og fire poeng mindre enn Ungarn (syv kamper). De har allikavel alt i deres hender dersom Slovakia avgir poeng mot Kroatia eller Azerbaijan. Wales møter Ungarn på tirsdag i det som trolig blir en «finale» om 2. plassen.

Det bor så mye kvalitet i dette Wales-laget at det vil være synd om de ikke tar seg til EM. Aaron Ramsey er trolig tilbake og vil forsterke laget betraktelig. Wales vant 2-1 i motsatt oppgjør og jeg tror de går seirende ut igjen her.

Oddstips: Wales -1 (Asiatisk) – 1.82 hos NordicBet


 

velkomsttilbud nordicbet

Russland – Belgia (lørdag 18:00)

Med syv strake seire i kvaliken er Russland allerede klar for EM i likhet med Belgia. Deres eneste tap i kvaliken kom mot nettopp Belgia i åpningsrunden (3-1). Belgia har scoret 30 mål i kvaliken og har scoret tre eller flere mål i 6/8 kamper. Belgia har vunnet 13/15 siste kamper (W13, D1, L1).

Russland har vært overraskende gode i kvaliken, men jeg synes Belgia var så overlegne i motsatt oppgjør at jeg ikke klarer å la være å spille på dem.

Oddstips: Belgia til å vinne – 1.98 hos NordicBet


 

Israel – Polen (lørdag 20:45)

Israels EM-håp ligger i en syltynn tråd, men en ting kan være sikkert, reisen deres har vært svært underholdende og målrik. Med en målforskjell på 15-15 etter åtte kamper er det blitt scoret 3.75 mål i snitt per kamp i kvaliken. En av de største bidragsyterne til det er Eran Zahavi som er toppscorer i kvaliken med 11 mål så langt.

Polen er allerede klar for EM etter 6-1-1 på deres åtte kamper. Deres toppscorer er ikke overraskende Robert Lewandowski som har fem mål i kvaliken. Polakken har vært i storform for Bayern München denne sesongen og har ufattelige 27 mål på sine 21 siste kamper.

Det er vanskelig å unngå å spille på at Zahavi og Lewandowski scorer i denne kampen. Zahavi er nok svært lysten på å bli toppscorer i kvaliken.

Oddstips: Lewandowski til å score – 1.90 hos NordicBet

Zahavi til å score – 2.50 hos NordicBet

 

Nord-Irland – Nederland (lørdag 20:45)

Memphis Depay har scoret syv mål på sine fem siste kamper og scoret to mål i motsatt oppgjør når Nederland vant 3-1. Depay har seks mål og syv målgivende i EM-kvaliken og har vært Nederlands beste spiller etter min mening. Jeg har stor tro på han i denne kampen og synes vi får veldig fin odds på at han scorer.

Oddstips: Depay til å score – 2.20 hos NordicBet
Longshot: Depay til å score 2+ – 8.00 hos NordicBet


 

Helgens dobbel

Spania – Malta (fredag 20:45)

Spania vant 0-2 og hadde full kontroll i motsatt oppgjør. Malta hadde kun en avslutning på mål, mens Spania hadde 23(!). Jeg tror Spania tar dette lett hjemme og vinner uten å slippe inn mål.

Begge lag scorer + Over 2.5 mål – Nei + Over @ 1.33

Nord-Irland – Nederland (lørdag 20:45)

Nord-Irland vant deres fire første kamper i kvaliken mot Estland (x2) og Hviterussland (x2), men siden har det blitt to strake tap mot Tyskland og Nederland. Nederland er flere hakk over Nord-Irland og det så man da de vant 3-1 i motsatt oppgjør. Nederland vinner enkelt her.

Nederland vinner @ 1.48

 

Helgen Dobbel @ 1.97 hos NordicBet


Torsdag:

Serbia – Luxembourg (20:45)

Her har vi to lag som har to veldig forskjellige utgangspunkt før kampen. Luxembourg er, som vanlig, ute av kampen om å spille i mesterskapet, mens Serbia kjemper med Portugal om andreplassen i gruppe B. Lagene har kun møttes én gang før. Det var i september da Serbia vant 3-1 på bortebane. Luxembourg har spilt bortekamp i fem av de seks siste kampene sine, og tapt samtlige uten å skåre.

Luxembourg har tapt 31 av sine 38 siste kamper i EM-kvaliken.

Serbia har skåret minst to mål i fem av sine seks siste hjemmekamper, og har skåret fire mål i to av disse. Her møter de et svakt Luxembourg-lag, og bør vinne greit. Vi tror de kan vinne med flere mål, og kjører ett asiatisk handikap hvor vi får pengene tilbake om de kun vinner med to mål.

Oddstips: Serbia -2.0 (Asiatisk handikap) – 1.71 hos Nordicbet

 

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑