Oddstips til Premier League (runde 13)

Anders Lilletvedt

West Ham – Tottenham (lørdag 13:30)

To lag som er i fryktelig dårlig form – West Ham har 0-1-5 på deres fem siste kamper og en målforskjell på 4-14. Tottenham har 0-3-2 på deres fem siste og en målforskjell på 4-8.

Tottenham har ikke vunnet på deres 12 siste bortekamper og kvittet seg med Mauricio Pochettino tirsdag kveld. Inn kom ingen andre enn José Mourinho.

100-kr-gratis-nov-comeon-smal.png

 

Det er lite som har stemt for Spurs denne sesongen og det har sett ut som de har trengt et friskt pust i lang tid nå. De har en tropp som er flere hakk bedre enn West Ham og jeg er ikke i tvil om at Mourinho får de på rett spor igjen. Begge lag er i grusom form, men jeg tror «The Special One» klager å komme seirende ut av dette London-derbyet.

Oddstips: Tottenham – 1.74 hos ComeOn

 

Crystal Palace – Liverpool (lørdag 16:00)

0-1-3 er fasiten på de fire siste kampene til Crystal Palace som ligger på 12. plass i PL før runden. Liverpool er fullstendig overlegne og leder PL med 34 poeng (11-1-0) etter 12 kamper og er hele åtte poeng foran Leicester og Chelsea (26).

Joel Matip, Mohamed Salah og Andrew Robertson er alle usikre til dette oppgjøret og er i hvert fall ikke 100% om de spiller. Joel Ward og Wilfried Zaha er begge usikre for Crystal Palace til denne kampen. Ryktene sier at Zaha fikk en skade i landslagspausen og er usikker til denne kampen. Det vil være et stort tap for Palace som ikke har vunnet uten Zaha siden September 2016 mot Sunderland.

Liverpool har vunnet alle deres fem siste kamper innbyrdes og er store favoritter til å vinne her. Jeg tror de klarer det fint selv om de må klare seg uten noen av Matip, Salah og Robertson. Om det viser seg at Zaha ikke kan spille så har spillet enda mer verdi.

 

Oddstips: Liverpool -1 (Asiatisk) – 1.74 hos ComeOn

 

Brighton – Leicester (lørdag 16:00)

Leicester har åtte seire på deres 10 siste kamper i PL og i skrivende stund er de på en råsterk 2. Plass. De har scoret 29 mål denne sesongen, et snitt på 2.42 mål per kamp, og har kun sluppet inn åtte mål, som er færrest av samtlige lag i PL.

Leicester har vunnet tre av deres fire kamper mot Brighton (3-1-0) siden Brighton rykket opp og er favoritter til å vinne her. Jeg tror de fortsetter den gode formen deres og slår et middels Brighton-lag som må klare seg uten Lewis Dunk.

Oddstips: Leicester -0.5 (Asiatisk) – 1.99 hos ComeOn

 

Man City – Chelsea (lørdag 18:30)

Med to tap på deres fem siste kamper (3-0-2) har Man City fått en luke på hele ni poeng opp til Liverpool på 1. plass. Etter deres sviktende resultater har de blitt passert av Chelsea som har 26 poeng, mens City har 25.

Chelsea har et målsnitt på 3.67 per kamp, kun slått av City som har 4.0. Alle deres fem bortekamper denne sesongen har hatt minst tre mål og et snitt på 5.0 mål per kamp.

Man City har vunnet fem av deres seks siste kamper innbyrdes mot Chelsea (5-0-1), men de har underprestert flere ganger denne sesongen og Chelsea ser sterkere ut enn på lenge. Jeg tror vi blir vitne til en jevnspilt kamp med mange mål fra begge lag og blir ikke overrasket om Chelsea vinner.

Oddstips: Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.71 hos ComeOn

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑