Oddstips: Viking – Haugesund (Cupfinale)

Anders Lilletvedt

 

Haugesund – Viking (søndag 13:15)

Det er duket for et realt rogalandsderby i cupfinalen mellom to av høstens store formlag i Eliteserien. Kun Molde (19) og Stabæk (16) tok flere poeng enn Viking (14) og Haugesund (13) på de åtte siste kampene i Eliteserien. Viking vant hele 1-5 mot Brann i siste serierunde, mens Haugesund ødela medaljefesten til Odd når de vant 4-1. Dette er begge lag som har deres store styrker offensivt og deres store svakheter defensivt. Viking hadde en målforskjell på 55-42 denne sesongen, mens Haugesund hadde 44-37.

cupfinale.png

Haugesund vant 1-0 sist lagene møttes for knappe fire uker i det som viste seg å bli en jevnspilt kamp mellom to gode lag, men hvor Niklas Sandberg ble den store forskjellen og scoret på straffe. Da lagene møttes i Stavanger endte kampen 0-0 i det som viste seg å være en sjansefattig affære.

Niklas Sandberg (Haugesund) har vært svært god i sesongavslutningen og står med fire mål på sine seks siste kamper. Han blir fort avgjørende igjen dersom Haugesund vinner kongepokalen.

Kristian Thorstvedt (Viking) har vært fenomenal for Viking hele denne sesongen og skal ha mye av æren for at Viking havner på en råsterk 5.plass denne sesongen. Thorstvedt har fem mål på sine tre siste kamper og det er vanskelig å unngå å spille på at han scorer her.

Jeg tror vi blir vitne til en jevnspilt kamp mellom to gode offensive lag, men som har sine utfordringer defensivt. Mitt hovedtips til denne kampen er at begge lag scorer.

 

Oddstips:

Begge lag til å score – 1.70 hos Nordicbet

Longshot:

Kristian Thorstvedt scorer – 3.00 hos Nordicbet
Niklas Sandberg scorer – 3.40 hos Nordicbet

 

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑