Rundens kombinerte lagoppstilling: Tottenham – Chelsea

Tommy Kristiansen

Keeper: Hugo Lloris (Tottenham) Kaptein og regjerende verdensmester er for tiden ute med skade, etter at han fikk albuen ut av ledd i høst mot Brighton. Hugo Lloris har nok variert i prestasjonene i det siste, men vi vet hvilken stjerne Lloris kan være mellom stengene når det virkelig trengs.

lloris
Forsvar: Cesar Azpilicueta (Chelsea) Azpi tilhører nok ikke den moderne backen som vi har blitt kjent med de siste årene. Men at Chelsea-kapteinen blør for den blå drakta er det ingen tvil om. Azpilicueta er fra Spania, spiller for det spanske landslaget, men minner stadig vekk om en engelskmann – og han ser ut til å elske det. I forrige seriekamp mot Bournemouth rundet spanjolen 250 Premier League-kamper.
Forsvar: Toby Alderweireld (Tottenham) Var lenge blant de bedre stopperne i Premier League, men så stoppet det litt opp for Toby. Har ikke vært på det nivået vi kjenner han, kanskje også en av grunnene til at ingen har vært frampå med en overgang. Men Toby er en midtstopper som besitter mange kvaliteter, han er både god defensivt og offensivt, selv om vi ser mindre og mindre av hans offensive kvaliteter.

Følg oss på sosiale medierFacebook-gruppe | Twitter

Forsvar: Jan Vertonghen (Tottenham) Det er ingen tvil om at Vertonghen begynner å bli eldre, men han er fortsatt viktig for Spurs-laget. Kan spille overalt i de bakre rekker, og det er absolutt ikke noe man skal undervurdere. Ble matchvinner i forrige kamp borte mot Wolves med en scoring på overtid. Har evnen til å slå gode pasninger og ta med seg ballen framover samt skape trøbbel for motstanderen.
Midtbane: N’Golo Kante (Chelsea) Maskinen, krigeren, sjarmøren, jeg kunne fortsatt i en evighet. N’Golo Kante er en fotballspiller man aldri stopper å like, for en mann og for en fotballspiller. Er det en lagkamerat som sliter med å ta et løp hjemover, ikke noe problem – Kante er på saken. Franskmannen har i tillegg begynt å sette ballen i nettet oftere enn før også, og det er noen utsøkte scoringer. Håper å se Kante i mange år framover i Premier League. Soleklart førstevalget her.

skysports-ngolo-kante-chelsea_4361272
Midtbane: Dele Alli (Tottenham) Dele Alli startet julemåneden med en utsøkt scoring mot Manchester United på Old Trafford. Virker som om Mourinho virkelig har børstet støv av den engelske landslagsspilleren, som virker å stortrives under Jose Mourinho. Hadde også to målgivende mot Burnley tidligere i desember. Godt å se Dele Alli tilbake i form.
Midtbane: Jorginho (Chelsea) Italieneren opplevde mye kritikk under Sarri i fjor, alt skulle gjennom Jorginho og det begynte veldig bra, men så ble taktikken gjennomskuet og syndebukken ble Chelsea’s nummer 5. Under Lampard så har Jorginho blitt en viktig og kreativ playmaker og leder. Angrepene rulles ofte opp gjennom italieneren og han har virkelig bidratt fra sin midtbanerolle til at Chelsea i dag kjemper om i toppen – som mange ikke trodde var mulig i år.
Midtbane: Mason Mount (Chelsea) Da Frank Lampard var manager i Derby i fjor, var Mason Mount leiesoldat i Derby og gjorde sakene sine meget bra. Det førte til at når Lampard tok over Chelsea, ble også Mount med på satsingen i Chelsea. Og han har virkelig tatt Premier League med storm, og står nå med fem scoringer i Premier League, i tillegg til det har Mount også fått sin landslags-debut og han har også scoret sitt første mål for England denne høsten. 20-åringen ser ut til å ha de rette elementene for å bli en etablert Premier League-spiller i mange år framover.
Høyrekant: Christian Pulisic (Chelsea) Amerikaneren har kanskje ikke vært seg selv i Chelsea, men det er enda tidlig å dømme amerikaneren. Hadde en fantastisk karriere i Bundesliga og Dortmund, og Pulisic trenger nok noe tid for å etablere seg godt i England. Men viser glimtvis hva som bor i han, scoret blant annet sitt første mål borte mot Burnley, og da banka han like så godt godt inn et hattrick. Kommer til å bli en trussel for samtlige motstandere med tiden.
Spiss: Harry Kane (Tottenham) Får tøff konkurranse fra Tammy Abraham, som virkelig har fått sitt gjennombrudd i Premier League, og som stortrives under Frank Lampard, men Harry er Harry og vi alle vet hvilke kvaliteter Harry Kane har. Han vet hvor målet står og kommer nok til å kjempe om toppscorer-tittelen i år også, selv om det ikke ser sånn ut i skrivende stund.

655273-harry-kane-reuters
Venstrekant: Heung-Min Son (Tottenham) Dette virker å være Sons år, og kanskje hans siste sesong i Spurs? Han herjer jo når han har dagen, og målet mot Burnley er ikke noe unntak. Sensasjonelt. Virker som om den mannen aldri blir sliten, spesielt med ballen i beina. Har en fantastisk personlighet, blandet med en magisk og underholdende spillestil. Mange trodde at under Mourinho kom Son kanskje til å forsvinne litt, men det har ikke skjedd. Sør-Koreaneren koser seg med den portugisiske manageren.

 

Rundens kombinerte lagoppstilling: Seks spillere fra Tottenham, fem spillere fra Chelsea

rtgfeghrytyhrt.png

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑