Oddstips til dagens Premier League

Anders Lilletvedt

Leicester – Southampton (Lørdag 16:00)

Leicester skuffet mot Aston Villa i FA-cupen på onsdag da det kun ble 1-1, men de tok seg stort opp i 2. omgang og viste til tider det høye nivået som bor i dem. Leicester satt rekord for største borteseier i Premier League-æraen da de slo Southampton hele 9-0 i motsatt oppgjør i oktober. Den kampen ble mye ødelagt for Soton sin del når Ryan Bertrand ble utvist etter kun 11 minutter. Scorer Leicester tre eller flere mål i denne kampen så vil de slå rekorden for flest mål mot én motstander i løpet av en sesong.

Southampton har tatt seg stort opp i det siste og har hentet 16 poeng på deres åtte siste kamper (W5, D1, L2) – flere poeng enn de klarte på deres 20 siste kamper før det (W3, D6, L11). Til tross for en god poengfangst den senere tiden så har ikke Southampton imponert meg nevneverdig spillemessig og har vært heldige ved flere anledninger.

Man blir nok ikke vitne til et lignende resultat som i motsatt oppgjør, men jeg holder Leicester som klare favoritter her. Har levert på et ekstremt høyt og stabilt nivå i gjennom hele sesongen og jeg synes vi får svært godt betalt på et så bra hjemmelag (W7, D2, L1).

Oddstips: Leicester -0.75 (Asiatisk) – 1.84 hos Nordicbet


 

Tottenham – Liverpool (Lørdag 18:30)

Ny svak kamp av Mourinho & Co i midtuken da de kun klarte 1-1 mot et svakt Middlesbrough-lag i FA-cupen. 2-2-3 er fasiten på deres syv siste kamper i alle turneringer – noe som er langt i fra godt nok for et lag som Tottenham. Som om ting ikke var tøft nok som det er i Spurs om dagen så må de nå klare seg uten en skadet Harry Kane i lang tid også. Må også klare seg uten viktige spillere som Hugo Lloris og Tanguy Ndombele også.

Liverpool er fremdeles ubeseiret i PL etter 20 kamper (W19, D1) og ser helt uslåelige ut om dagen. Sendte Everton ut av FA-cupen med et rent reservelag og flere av de faste A-lagspillerne fikk seg litt sårt trengt hvile etter et tøft juleprogram.

Liverpool har vunnet de fire siste kampene innbyrdes mot Tottenham og det vil overraske meg stort om det ikke blir fem på rad etter dagens kamp. Skal være for sterke for et formsvakt Tottenham-lag uten deres beste spiller.

Oddstips: Liverpool – 1.73 hos Betsson


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑