Helgens odds-spesial

Brentford – Leicester (Lørdag 13:45)

Ingen lag har hentet flere poeng på deres 10 siste kamper i Championship enn Brentford med sine 20. Mye av grunnen til det er Ollie Watkins som er toppscorer med 18 mål i Championship. Brentford må nyte Watkins mens de kan, for han forsvinner nok til en større klubb i sommer. Møter et Leicester-lag som kommer fra en sterk 4-1-seier mot West Ham i helgen, men har slitt voldsomt defensivt til tider. Spiller semifinale i ligacupen mot Aston Villa tre dager senere, så det spørs om de stiller toppet her. Mangler Jamie Vardy som skadet seg mot West Ham i helgen.

Jeg tror Brentford og Watkins har gode muligheter her. Jeg tror vi ser begge lag scorer.

Oddstips: Begge lag til å score – 1.79 hos Nordicbet

Oddstips: Ollie Watkings til å score – 3.50 hos Nordicbet


velkomsttilbud nordicbet

Monaco – Strasbourg (Lørdag 20:00)

5 av de 5 siste kampene til Monaco har endt med over 2.5 mål, mens 3 av de 5 siste til Strasbourg har endt med over 2.5 mål. Det spilles alltid mye bra offensiv fotball når disse to lagene møtes – man kan ikke skryte like mye av det defensive. Det er blitt over 2.5 mål i alle de fem siste innbyrdes og jeg synes vi får godt betalt for over 2.5 mål her selv om Monaco må klare seg uten Islam Slimani.

Oddstips: Over 2.5 mål – 1.69 hos Nordicbet


 

Lyon – Toulouse (Søndag 15:00)

19/20-sesongen til Lyon har ikke vært noe å skryte av, men de er på bedringens vei og har vunnet 6 av de 7 siste (W6, D1, L0). Tok en sterk 3-2-seier mot Lille i ligacupen, men de har store problemer defensivt. Møter et Toulouse-lag som har tapt deres 11 (!) siste kamper. Begge lag har scoret og hatt over 2.5 mål i de fire siste kampene innbyrdes og Lyon har vunnet de tre siste.

Jeg tror Lyon vinner, men at de vil få kamp av Toulouse også denne gangen.

Oddstips: Begge lag til å score – 1.79 hos Nordicbet

Longshot: Lyon vinner + BTTS – 2.65 hos Nordicbet


 

Tranmere – Man Utd (Søndag 16:00)

Tranmere ligger nede på nedrykksplass i League One og må sies å være heldige som tok seg videre mot Watford sist runde. Det vil seg ikke for Solskjær & Co om dagen, de har nå tapt deres to siste kamper og senest et pinlig 0-2-tap hjemme for Burnley. Solskjær har ikke råd til å stille svekket her og nivåforskjellen mellom disse lagene skal være stor.

Til tross for svake prestasjoner så tror jeg United vinner denne greit.

Oddstips: Man Utd -1.5 (Asiatisk) – 2.00 hos Nordicbet


 

Shrewsbury – Liverpool (Søndag 18:00)

Shrewsbury ligger på 16. Plass i League One og trengte omkamp mot Bristol City for å ta seg videre i cupen. Møter verdens beste lag som tok seg videre med et svært b-preget lag mot Everton forrige runde. Uansett hva Klopp sender ut på banen om dagen så ser Liverpool ut til å vinne. Stiller nok relativt b-preget her, men det er nok mange sultne spillere som vil vise seg fram her.

Jeg tror Liverpool vinner greit her uansett hva lag de stiller med.

Oddstips: Liverpool -1 (Asiatisk) – 1.77 hos Nordicbet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑