Oddstips til runde 25 i Premier League

Anders Lilletvedt

Bournemouth – Aston Villa (Lørdag 16:00)

Bournemouth har hatt en svært skuffende sesong til nå og har kun tre seire på deres 15 siste kamper (3-1-11) og ligger på nedrykksplass med fattige 23 poeng. De har vært svært preget av skader denne sesongen og mangler fremdeles viktige spillere som Joshua King og David Brooks.

Aston Villa tok seg videre til finalen i ligacupen etter å ha slått Leicester 2-1 i semifinalen på tirsdag. De har nå to strake seire (2-1 Leicester og 2-1 Watford) og tar nok med seg mye selvtillit inn i denne kampen etter seieren mot Leicester.

Bournemouth er det eneste laget i Premier League denne sesongen som ikke har vunnet som hjemmefavoritter. Den statistikken tror jeg ikke vil forandre seg etter denne kampen heller slik som Jack Grealish storspiller for Villa om dagen.

Oddstips: Aston Villa +0.5 (Asiatisk) – 1.80 hos NordicBet


 

velkomsttilbud nordicbet

Burnley – Arsenal (Søndag 15:00)

Etter å ha tatt en overraskende, men sterk 2-0-seier mot Man Utd sist runde så hadde de fleste forventet at Burnley skulle slå Norwich ut av FA-cupen på søndag. Det skjedde ikke og Norwich vant 2-1 i det som var en svært svak forestilling av Burnley på hjemmebane. I Premier League har kun Liverpool færre uavgjortkamper enn Burnley (W9, D3, L12). Det er ofte slik det blir med Burnley – det blir enten eller. Må klare seg uten viktige Ashley Barnes som står med seks mål denne sesongen, kun Chris Wood har flere for Burnley med sine ti.

Etter en blytung høstsesong ser ting litt lysere ut for Arsenal nå. De er ubeseiret i 2020 i alle turneringer (3-3-0) og man ser tydelige forandringer under Mikel Arteta. Pierre-Emerick Aubameyang er tilbake fra suspensjon til denne kampen, det samme er også David Luiz etter hans utvisning mot Chelsea. Sistnevnte vil nok danne stopperpar med Sokratis siden Shkodran Mustafi skadet seg sist mot Bournemouth.

Arsenal har vunnet samtlige 10 kamper mot Burnley siden Burnley rykket opp til Premier League igjen i 2014/15-sesongen. Jeg synes Arsenal bare blir bedre og bedre under Arteta og tror de øker seiersrekken mot Burnley til 11 kamper på rad.

Oddstips: Arsenal – 2.06 hos NordicBet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑