Fantasy PL: Tips til kjøp og salg for Gameweek 26

Martin Langeveld

GW 26 – Tidenes lengste runde?

Vi legger bak oss en runde som har gitt oppturer for noen, og nedturer for andre. Noen hadde trippelkaptein på Mohammed Salah, og fikk mye igjen for det. Andre gikk for Sadio Mane, og var mildt sagt mindre heldige. Nå venter en runde over to uker, så her er det bare å smøre seg med tålmodighet.

Hva gjør man med Mane?

Mange har allerede kvittet seg med senegaleseren og det er mye penger lagt i en spiller som er skada. Når det er sagt rapporteres det om at han kan være tilbake til Norwich kampen, og da ville jeg holdt han en kamp til om du fortsatt har han. Liverpool har et kremprogram med West Ham (H), Watford (B), Bournemouth (H) etter Norwich, og her kan afrikaneren sitte igjen med mye poeng. Har allerede blitt en diff!

Slutt for fantasyfavoritt?

John Lundstram har til nå vært årets scoop og startet sesongen på utrolige 4.0m. Til manges glede er Sander Berge kommet inn, men for fantasymanagere betyr det nok slutten for briten som allerede har blitt en favoritt hos mange. Heldigvis er hans lagkamerater Baldock og Stevens gode erstattere.

Formsving i Nord-London

Etter fem kamper uten seier ser det endelig ut til å ha snudd litt for Tottenham med to seire på rad. De var heldige mot City, men de tre poengene kan gi dem en god boost inn mot de neste kampene. Møter også ligaens svakeste forsvar i Aston Villa neste runde, en kamp som jeg tror passer Spurs bra. Etter Villa venter Chelsea, Wolverhampton og Burnley. Jeg mener det er to spillere som skiller seg ut:

Steven Bergwijn presenterte seg umiddelbart med en praktscoring mot City og kan være en fin erstatter for spillere som Maddison og Martial. Synes likevel det er litt tidlig å hoppe på, og ville hvert fall sett han en kamp til, men en meget spennende spiller. En annen spiller som har funnet formen igjen er Heung-Min Son. Sør-koreaneren ser ut til å trives i Harry Kanes fravær, med scoring i tre kamper på rad. Ser også ut til å ha fått ansvar for straffene, som er et stort pluss. Litt dyrere enn Bergwijn, men uten tvil et tryggere og bedre valg. Kapteinsemne borte mot Villa.

 

Topp 3 kjappe kjøpsanbefalinger

Heung-Min Son (£10.0m)

Tre mål på tre kamper. I form og tar straffer så lenge Kane er ute.

son spurs

Raul Jimenez (£7.7m)

Levert jevnt og trutt i halvannet år nå, og nå begynner kampprogrammet også å lysne.

Enda Stevens (£5.1m)

Fin erstatter til Lundstram i et Sheffield-lag som har vært bunnsolide. Nydelig kampprogram.

Topp 3 kjappe salgsanbefalinger

John Lundstram (£5.0m)

Ble benket for rekordsignering Sander Berge sist, og den usikkerheten vil man ikke forholde seg til.

Anthony Martial (£7.9m)

Spiller for et svakt Manchester United og ser også selv helt uinteressert ut.

anthony-martial-manchester-united_4k8e4sh1pa4217mcxvimm7oct

Abraham (£7.7m)

Fortsatt eid av mange og har United og Tottenham i de to neste kampene. Finnes bedre valg, rett og slett.

Kaptein

Mange gode valg denne runden: Salah mot Norwich, De Bruyne eller Aguero hjemme mot West Ham eller en frekk variant i Heung-Min Son borte mot Aston Villa. Jeg synes likevel det er en kaptein som skiller seg ut denne runden, nemlig Sergio Aguero. West Ham lekker som en sil om dagen og en uthvilt hattrickspesialist kan virkelig få kose seg her.

Kaptein: Sergio Aguero

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑