Oddstips til første utslagsrunde i Europa League

FC København – Celtic (18:55)

København tok seg videre med ni poeng fra Gruppe B (2-3-1), i en nokså svak gruppe bestående av Malmø, Dynamo Kiev og Lugano. De har tapt deres tre siste kamper og ligger syv poeng bak Midtjylland i den danske superligaen.

Celtic har vunnet 18 av deres 20 siste kamper (18-0-2) og stormer videre mot nok et ligagull i hjemlig serie. De tok en råsterk gruppeseier i Gruppe E med 13 poeng (4-1-1) mot Cluj, Lazio og Rennes.

Dette er noe av de svakere København-lagene på mange år og jeg tror de vil få det tøft mot Kristoffer Ajers Celtic.

Oddstips: Celtic -0.25 (Asiatisk) – 1.83 hos NordicBet


europa league nordicbet

Club Brugge – Man Utd (18:55)

Club Brugge kom videre til Europa League play-off etter å ha havnet på 3. plass i gruppen sin i Champions League. Club Brugge er fullstendig overlegne i hjemlig serie og har ikke tapt hjemme i serien siden Mars 2019. I gruppespillet i CL var de dog svært tafatte og man merket tydelig nivåforskjellen fra belgisk fotball til de beste lagene i Europa.

Man Utd tok seg komfortabelt videre fra Gruppe L med 13 poeng (4-1-1) og har kun tapt én av deres ni siste bortekamper i EL. De kommer fra en sterk 2-0 seier mot Chelsea som nok gir dem mye selvtillit inn i dette oppgjøret. Har hentet inn Bruno Fernandes fra Sporting som vil heve nivået til United-midtbanen betraktelig.

Man så tydelig at Club Brugge var noen numre for små mot Real Madrid og PSG i CL og jeg tror de blir for små mot United også.

Oddstips: Man Utd -0.25 (Asiatisk) – 2.01 hos NordicBet


 

AZ Alkmaar – LASK (21:00)

AZ Alkmaar var det mestscorende laget i gruppespillet med sine 15 mål. I hjemlig serie har de det beste forsvaret med kun 17 baklengsmål på 22 kamper. Har riktignok tapt deres to siste kamper mot relativt svak motstand i Twente (2-0) og Breda (1-3).

LASK scoret 11 mål i gruppespillet og ni av dem kom på de tre siste kampene. De leder den østerrikske bundesligaen, like foran Salzburg som de slo 3-2 i helgen. Ni av deres 11 siste kamper har endt med over 2.5 mål.

Begge lagene er forholdsvis gode både defensivt og offensivt, men jeg tror vi blir vitne til en målrik kamp mellom to lag som sliter litt defensivt om dagen.

Oddstips: Over 2.5 mål – 1.92 hos NordicBet


 

Olympiakos – Arsenal (21:00)

Olympiakos er ubeseiret på deres 18 siste kamper siden de tapte mot Tottenham i gruppespillet i CL (14-4-0). Ser ut til å cruise inn mot et nytt ligagull i hjemlig serie, men det var store kontraster mellom deres prestasjoner i CL-gruppespillet og det de leverer i hjemlig serie.

Arsenal kommer fra en viktig 4-0 seier mot Newcastle, hvor de leverte en svært dårlig 1. omgang, men hvor 2. omgangen var det beste de har levert hele sesongen. De tar stadig nye steg under Mikel Arteta og jeg synes bare de ser bedre og bedre ut.

Olympiakos imponerte meg ikke nevneverdig i CL-gruppespillet og jeg tror Arsenal vil fortsette å imponere i EL. Jeg tror nivåforskjellen mellom PL og gresk fotball blir for stor og synes man får svært godt betalt på Arsenal her.

Oddstips: Arsenal (Draw no Bet) – 1.82 hos NordicBet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑