CL-fokus: To spennende kamper på Anfield og Parc des Princes

I kveld får vi to av de mest spennende kampene hittil i Champions League. Fire topplag, to kamper og to vinnere som går videre til kvartfinalen. Akkurat nå er det ca. 50/50 mellom Liverpool og Atletico for hvem som går videre, mens Dortmund har drøye 55% sjanse for å gå videre med 45% sannsynlighet for PSG.

 

Liverpool – Atletico Madrid

Første kampen på Wanda Metropolitano ga oss en fantastisk ramme rundt banen med fans som lagde lyd gjennom hele kampen. I kveld får vi forhåpentligvis like god stemning på Anfield, som så mange ganger tidligere på store europeisk kvelder der.

Liverpool er uten Alisson og Shaqiri til denne kampen. Spesielt Alisson vil bli savnet her da han har vært fantastisk god siden overgangen fra Roma. Atletico må greie seg uten José Gimenez som fikk en skade i foten denne uken. En viktig spiller i forsvaret til spanjolene.

Liverpool har vunnet 36 av dere 40 siste hjemmekamper i alle turneringer, og har vært veldig mye bedre hjemme enn borte i Champions League.

Oddstips: Liverpool til å vinne – 1.57 hos Nordicbet


livespill cl nb

Paris SG – Dortmund

Før den første kampen var PSG smått favoritter, men etter seieren til Dortmund og skaden på Mbappe har det snudd i favør tyskerne som nå har rundt 57% sjanse for å gå videre ifølge Nordicbet sin odds.

Braut Haaland må bryne seg på et lag som har vunnet ni av sine 12 siste hjemmekamper i Champions League og 18 av de 20 siste hjemmekampene i alle turneringer. De er meget solide på Parc des Princes og spesielt hjemmefansen, og ultras-fansen, er kjent for å lage mye lyd. Det må de dog greie seg uten i denne kampen da alle tilskuere er bannlyst fra å se kampen. Det er en stor fordel for Lucien Favre og Dortmund.

PSG er uten nevnte Mbappe samt Verratti, meunier, Herrera, Silva og Dagba, mens Dortmund må greie seg uten Reus og Delaney.

Med Haaland i skårings-form og et svekket PSG-lag, både på og utenfor banen, så skal det være gode muligheter for tyskerne å få med seg et uavgjort her og gå videre.

Oddstips: Dortmund +0.5 (Asiatisk handikap) – 2.12 hos Nordicbet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑