Kjøp disse 5 spillerne til Eliteserien Fantasy-laget ditt

Eliteserien Fantasy er endelig tilbake med den utsatte sesongstarten i Eliteserien, og vi har skrevet om fem spillere alle fantasy-lag bør ha når serien starter.

Mange er nok allerede i gang med å sette opp ulike drafts og nærmer seg noe man er fornøyd med. Noen er kanskje fortsatt i startfasen og noen har kanskje ikke begynt å lage lag enda.

Her skal vi se på de fem beste kjøpene man kan gjøre i starten av spillet. Noen av disse spillerne må man nesten ha i starten på grunn av ferdigheter og kampprogram. Disse spillerne kan bli de som gir deg store poengsummer i starten og som vil ha høy eierandel og derfor vil være viktig å ha i laget.

1 – Leke James (12.0m)

Angrep – Molde – 37.9% eierandel

 

leke james
Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

 

Første 3 kamper: Aalesund (B) – Rosenborg (H) – Start (B)

Leke James kom som en kanon i siste del av fjorårets sesong og endte opp på 17 mål. Den nigerianske spissen endte på 132 poeng . I tillegg fikk han med seg to målgivende og 16 bonuspoeng.

James er Moldes første valg på topp, og med Ohi fortsatt ute med skade ser det ut som at han ikke vil bli rotert noe særlig i starten heller.

mobilebet 50 kr avlang

12.0 millioner er den nest høyeste prisen på spillet, og med god grunn. Blir servert av meget sterke offensive spillere som Magnus Eikrem, Eirik Ulland Andersen, Ola Brynhildsen og Erling Knudtzon og flere. Han er også meget sterk med ball og klarer å skape ting på egenhånd. Etter å ha en satt straffe i fjor ser det ut som han vil være Moldes straffeskytter i år også.

 

2 – Magnus Wolff Eikrem (12.5m)

Midtbane – Molde – 32.4% eierandel

magnus wolff eikrem
FOTO: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

 

Første 3 kamper: Aalesund (B) – Rosenborg (H) – Start (B)

Eikrem startet forrige sesong med et smell. Scoret og leverte målgivende for moro skyld. Deretter falt han litt ned og ble rotert mye når Molde begynte å spille i Europa. Likevel er han prissatt til den dyreste spilleren i spillet. Historikken fra forrige sesong viser nok hvorfor:

– 157 poeng (2.plass)

– 11 mål og 9 målgivende

– 27 bonuspoeng

Spiller 10’er rollen for Molde og er på de fleste cornere for Molde. Kan til tider bli litt dyp og det er fare for tidlige bytter/rotasjon, men scorer Molde vet man at Eikrem mest sannsynlig er involvert. Så frisk ut i generalprøven mot Brann med mål og målgivende.

 

3 – Kristoffer Zachariassen (8.5m)

Midtbane – Rosenborg – 34.6% eierandel

zachariassen

Første 3 kamper: Kristiansund (H) – Molde (B) – Bodø/Glimt (H)

Zachariassen har etter flere gode sesonger for Sarpsborg 08 endt opp i Rosenborg. Indreløperen passer som hånd i hanske i Rosenborgs sin spillestil, noe som treningskampene har vist. Allerede notert seg for fem mål så langt i pre-season og sier selv at han vil prøve å komme seg mye inn i motstanderens boks.

For Sarpsborg 08 i fjor endte han opp på 115 poeng, seks mål og to målgivende i tillegg til 20 bonuspoeng.

Til 8.5 millioner er han satt til en rimelig pris inn i Rosenborg sitt angrep hvor man ikke helt vet hvor nivået er etter fjorårets sesong. Med Helland og Adegbenro sin skadehistorikk og et usikkert kort i Islamovic vil nok Zachariassen være et godt valg. Han er også ganske sikker i startoppstillingen til Rosenborg og kan slippe unna rotasjon.

 

 4 – Marcus Sandberg (6.0m)

Keeper – Stabæk – 21.1% eierandel

 

sandberg
Foto: stabak.no

 

Første 3 kamper: Mjøndalen (H) – Vålerenga (B) – Sandefjord (H)

Sandberg ble keeperen som fikk flest poeng i fjor med 146 poeng (3.plass). En stor grunn til dette var Stabæks defensive form i siste del av fjorårets sesong med ti rene bur og han dro også med seg et par strafferedninger og 17 bonuspoeng. Stabæks første tre kamper er meget gode med to svake lag på hjemmebane. Sandberg viste i fjor at selv om Stabæk slapp til sjanser så vartet han opp med flotte redninger og fikk mange redningspoeng i spillet.

Selv om Stabæk sitt forsvar ikke er like solide i år så tror jeg på to rene bur i de tre første kampene. Han holdt også nullen i siste treningskamp før sesongen mot Odd.

 5 – Torgeir Børven – 11.0m

Angrep – Odd – 32.1% eierandel

børven
Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

 

Første 3 kamper: Sandefjord (H) – Strømsgodset (B) – Vålerenga (H)

Eliteseriens toppscorer endte opp med 21 mål, fem målgivende og 28 bonuspoeng forrige sesong og ble dermed spilleren med flest poeng på spillet (186). Spissen har et fint kampprogram i starten og vil sannsynlig være Odds soleklare førstevalg på topp. Scoret syv mål i årets treningskamper og virker å fortsette der han slapp i fjor. Med Sandefjord hjemme i første runde er han en het kandidat til kapteinsbindet.

Det eneste negative rundt Børven er at han har en uløst kontraktssituasjon og slitt litt med en vond lyske. Spilte dermed ikke siste treningskamp før sesongen. Likevel kan han godt være den spilleren som står igjen med flest poeng etter de tre første rundene.

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑