5 røverkjøp til Eliteserien Fantasy 2020

2020-utgaven av Eliteserien Fantasy er den versjonen med de dyreste spillerne. Ikke så mange over 10.0m, men likevel en del spillere som har fått høy pris. Det kan derfor være vanskelig å få inn alle de spillerne man vil ha innenfor et budsjett på 100 millioner.

Da kan det være lurt å finne noen «budsjettåpnere» som gjør at man har råd til de dyre spillerne. Disse spillerne koster ikke særlig mye, men vil nok bidra med jevnlige minutter og poeng. Dette er spillere man både kan ha i startoppstillingen eller spillere som er fine å ha på benken. Disse kan komme inn hvis det blir rotasjon/skade på grunn av tett kampprogram.

1- Kosuke Kinoshita (6.0m)

Angrep – Stabæk – 3.5% eierandel

 

Første 3 kamper: Mjøndalen (H) – Vålerenga (B) – Sandefjord (H)

Kinoshita ser ut til å bli Stabæks førstevalg på spissplass denne sesongen. I oppkjøringen har det vært en kamp mellom han og Fitim Azemi om den plassen, men med en Azemi som har slitt med en skade og nå også er linket vekk til Tromsø vil japaneren nok starte i Stabæks angrep.

Spissen har ikke spilt noe særlig for Stabæk i tidligere sesonger, og vært på noen utlån, men denne sesongen kan fort være hans gjennombrudd. Scoret fire mål i oppkjøringen med ett nå sist i generalprøven mot Odd.

Med den gode åpningen Stabæk har, kan Kinoshita være et kupp.


 

 

2 – Sulayman Bojang (4.5m)

Forsvar – Sarpsborg 08 – 13.7% eierandel

 

Første 3 kamper: Vålerenga (H) – Mjøndalen (B) – Strømsgodset (H)

Denne vingbacken kan være et skikkelig røverkjøp denne sesongen. Med ny trener og formasjon i Sarpsborg 08 kan Bojang være en fin spiller å ha i stallen til 4.5m. I det nye 3-4-3-systemet til Sarpsborg ser Bojang ut til å være veldig høyt i banen og det kan bli en del målgivende på spilleren med landskamper for Gambia.

Var på utlån hos Kongsvinger i fjor, men denne oppkjøringen har han fått mye tillit og ser ut til å ha kapret en startplass i et solid forsvar. Målgivende i generalprøven mot Start.


 

3 – Patrick Berg  (4.5m)

Midtbane – Bodø Glimt – 28.0% eierandel

 

Første 3 kamper: Viking (B) – Haugesund (H) – Rosenborg (B)

Litt overaskende så er Bodø/Glimts midtbanegeneral satt til 4.5m i årets fantasy-utgave. Selv om det ikke ble mye poeng i fjor (58 poeng), så er Berg fast inventar i Bodø/Glimts startoppstilling.

Han er den perfekte spilleren man kan ha på benken og som kan komme inn når det trengs. Han har en god fot og kan være en mulig straffeskytter nå som Jens Petter Hauge er på vei til Belgia. Kan både spille anker og indreløper. God pasningsfot og kan få med seg noen målgivende denne sesong. Har også scoret et mål i oppkjøringen.


 

tabelltips ff lang

4 – Mohamed Ofkir (6.5m)

Midtbane – Sarpsborg 08 – 1.7% eierandel

 

Første 3 kamper: Vålerenga (H) – Mjøndalen (B) – Strømsgodset (H)

Ofkir har ikke lykkes i Norges øverste divisjon tidligere, men dette kan fort bli gjennombrudds-sesongen hans. Var meget god i første del av oppkjøringen og etter en liten skade har han kommet tilbake og scoret to mål og hatt en målgivende på de siste to kampene. Spiller i en slags kant-rolle i Sarpsborgs nye system.

Ser også ut til å være på noen av hjørnesparkene til Sarpsborg, hvor de pleier å være farlige. Til 6.5m kan dette være et godt og billig alternativ inn i Sarpsborgs angrep.


 

5 – Sebastian Sebulonsen (5.0m)

Midtbane – Viking FK – 1.0% eierandel

 

Første 3 kamper: Bodø Glimt (H) – Brann (B) – Mjøndalen (H)

Unge Sebulonsen blir omtalt som den «nye Kristian Thorstvedt», og har flere likheter med Genk-spilleren. Med god fysikk og gode løp inn i boks kan han fort bli en ny favoritt blant Viking-fansen og kanskje også oss fantasyspillere.

Viking ser ut til å ha byttet formasjon i år til en 4-4-2-variant med diamant hvor indreløper-plassen ved siden av Yldren Ibrahimaj er åpen. Han har scoret tre mål i oppkjøringen, to av disse kom mot Sandnes Ulf i denne nye formasjonen. Kom fra Sola (Postnord-ligaen) hvor han spilte mye spiss og endte på åtte mål. Startet og spilte 90 minutter.

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑