Oddstips til runde 2 i Eliteserien

Anders Lilletvedt

Molde – Rosenborg (lørdag 20:30)

De to store tittelkandidatene møtes allerede i den andre serierunde. Ved en eventuell Molde-seier vil de allerede være fem poeng foran Rosenborg, men de kommer svekket inn i denne kampen etter at Leke James pådro seg rødt kort i serieåpningen og Magnus Wolff Eikrem er usikker etter han måtte av med en liten skade. De siste rapportene tyder på at Eikrem mest sannsynlig blir spilleklar til kampen. Rosenborg er dog også uten Pål Andre Helland og sannsynligvis Anders Konradsen.

Rosenborg serieåpnet hjemme mot Kristiansund, i en kamp som endte 0-0 hvor Rosenborg virket helt fantasiløse offensivt. Kristiansund klarte å komme seg til noen farligheter og kunne fort ha stukket av med alle tre poengene fra Lerkendal.

Jeg synes vi får i overkant godt betalt på Molde-seier uavhengig om de mangler Eikrem eller ikke. Leverer Rosenborg i nærheten av det de gjorde mot Kristiansund kan dette bli veldig stygt.

Tippetips: Molde -0.25 (Asiatisk) – 1.92 hos Nordicbet


velkomsttilbud nordicbet

Bodø/Glimt – Haugesund (søndag 18:00)

Bodø/Glimt vant 4-2 borte mot Viking i 1. serierunde og spilte likedan som de gjorde i hele fjor – med sprudlende offensiv fotball og noe hårreisende forsvarsspill.

Møter et Haugesund-lag som spilte en katastrofalt dårlig kamp når de tapte 2-1 hjemme mot Brann på onsdag. Haugesund fikk seg et klønete straffespark som Niklas Sandberg satte i mål, men så ellers svært tafatte ut. Jostein Grindhaug beskrev det godt etter kampen når han sa «Gud hjelpe meg så fryktelig».

Fortsetter Bodø/Glimt som de gjorde mot Viking så tror jeg dette blir en parademarsj. Jeg har troen på at Bodø/Glimt vinner denne kampen.

Tippetips: Bodø/Glimt vinner – 1.75 hos Nordicbet


 

Strømsgodset – Odd (søndag 18:00)

Strømsgodset hadde hatt en god oppladning til sesongen med tre strake seire, men kom ned på jorden igjen når de kun spilte 2-2 mot Start i serieåpningen på onsdag. De kan prise seg lykkelig for at de i det hele tatt fikk med ett poeng hjem fra den kampen, for Start var det klart beste laget.

Odd åpnet også svakt og tapte 1-2 hjemme for bunnkandidaten Sandefjord. Torgeir Børven har allerede signert for Rosenborg, men Odd lar ham ikke dra før kontrakten utløper og han blir mest sannsynlig å se fra start for Odd. Børven scoret reduseringsmålet mot Sandefjord og blir viktig for dem her i sesongstarten.

Det er blitt over 2.5 mål i fire av de fem siste kampene til både Strømsgodset og Odd, samt i de fire siste kampene innbyrdes. Slik begge lagene så ut defensivt i første serierunde så skal man ikke se bort ifra at det blir målrikt her heller. Jeg tror det blir over 2.5 mål i denne kampen.

Tippetips: Over 2.5 mål – 1.84 hos Nordicbet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑