Oddstips: Eliteserien (runde 3)

Anders Lilletvedt

Haugesund – Kristiansund (18:00)

Haugesund har åpnet Eliteserien katastrofalt og ligger nest sist i Eliteserien etter to runder med null poeng og 2-8 i målforskjell. Tapte 1-2 i åpningskampen mot Brann og spilte grusom fotball. Klarte å toppe den svake prestasjonen når de tapte hele 1-6 for Bodø/Glimt i helgen. Det de leverer om dagen er ikke Eliteserien verdig.

Kristiansund kom på en sterk 6. plass i fjor og har åpnet sterkt denne sesongen. Spilte 0-0 borte mot Rosenborg i serieåpningen og var det klart beste laget der. I helgen smadret de Aalesund hele 7-2 i en kamp hvor Amahl Pellegrino nok en gang stjal showet og scoret hattrick og fikk en assist.

Jeg synes Haugesund har sett fryktelig svake ut i år og har skapt nada utenom straffene deres. Samspillet sitter ikke i det hele tatt og de er fryktelig sårbare defensivt. Jeg holder Kristiansund som klare favoritter her og tror de får mer seg poeng fra Haugesund.

Oddstips: Kristiansund +0.25 (Asiatisk) – 1.65 hos Nordicbet


tidlig ubetaling nb

Start – Molde (18:00)

Start har startet sesongen som de fleste av oss hadde forutsett – de spiller tidvis god offensiv fotball, men de ser svake ut defensivt. Har spilt 2-2 i begge kampene deres mot Sandefjord og Strømsgodset, men har vært det førende laget i begge kampene og kunne fort ha stått med seks poeng etter to kamper i stedet for to.

Molde har fått en drømmestart på sesongen og står med seks poeng etter to kamper og har allerede fått en luke på fem poeng ned til Rosenborg. Var bunnsolide i serieåpningen når de slo Aalesund 4-1 og vant fullt fortjent 1-0 hjemme mot Rosenborg i helgen. Får viktige Leke James tilbake fra suspensjon til dette oppgjøret og han ser nok fram til å spille mot et svakt Start-forsvar.

Jeg tror dette blir grei skuring for Molde-gutta. Start kan fort finne på å score et trøstemål, men jeg tror forsvaret deres vil slite mot Molde sine offensive spillere.

Oddstips: Molde -0.75 (Asiatisk) – 1.80 hos Nordicbet


Aalesund – Brann (18:00)

Vi forventet alle at Aalesund kom til å tape mot Molde i serieåpningen (1-4), men at de kom til å tape 2-7 mot Kristiansund tror jeg ikke mange hadde sett for seg. Svært overraskende start på sesongen av et lag som mange hadde spådd at kunne havne midt på tabellen.

Etter en trøblete sesongoppkjøring ser det ut til at LAN har fått orden på sakene i Brann. Har vunnet to tøffe vestlands-derbyer mot Haugesund (2-1) og Viking (3-0) og det har vært full fortjent. Nysigneringene Daniel Pedersen og Robert Taylor har vært svært gode for Brann i sesongstarten og bør være bankers i startelleveren til bergenserne.

Jeg tror Brann vinner dette komfortabelt. De ser solide ut defensivt og spiller tidvis god offensiv fotball. Tror ikke det blir noen storseier til bergenserne, men jeg tror de ror det greit i land mot et svekket Aalesund.

Oddstips: Brann -0.25 (Asiatisk) – 1.98 hos Nordicbet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑