Fantasy Premier League: Anbefalte kjøp, differensial og kaptein for GW33+

 Jacob Jørgensen

GW32+ er nettopp ferdigspilt, men neste runde kommer allerede på lørdag. Flere lag får kort tid mellom kampene og det vil nok være en del rotasjon på lagene. I denne artikkelen skal jeg gi noen tips på noen kjøp man bør gjøre til neste runde, en differensial og hvem du burde gi kapteinsansvaret til.

 

3 anbefalte kjøp for GW33+

Bruno Fernandes – 8.8m (Bournemouth, H)
Manchester United – Midtbane – 22% eierandel

For et kjøp Bruno Fernandes har vært for Manchester United. Levert målpoeng i nesten vær kamp og får angrepsspillet til United til å flyte. Hadde en veldig god kamp sist mot Brighton med to mål. Neste motstander for United er Bournemouth hjemme på Old Trafford. Et Bournemouth-lag som har slitt voldsomt i det siste, og slapp inn fire mål mot Newcastle i forrige kamp. Fernandes er i god form og ble byttet ut tidlig mot Brighton, noe som betyr at han nok starte til helgen.


 

Christian Pulisic – 7.0m (Watford, H)
Chelsea – Midtbane – 6.7% eierandel

Amerikaneren i Chelsea har sett veldig frisk ut etter korona-pausen. Syv, syv og åtte poeng på de tre siste kampene er bevis på dette. Han er topp fem de siste fire kampene på statistikker som ballberøringouch i motstanderens boks og store sjanser skapt. Disse statistikkene viser ofte hvor målfarlig spilleren er. Chelsea sin neste motstander er Watford, et lag som har sett veldig svake ut de siste par kampene. Slapp inn tre sist mot Southampton.


 

Fått med deg siste podcast-episode fra FantasyFans for Eliteserien Fantasy?

 

Riyad Mahrez – 8.5m (Southampton, B)
Manchester City – Midtbane – 10% eierandel

Manchester City sitt program fremover ser grønt ut. De møter ingen lag fra topp 6 og møter flere lag som ligger på nedre halvdel av tabellen. Med Leroy Sane solgt til Bayern Munchen og Sergio Aguero ute med skade kan Mahrez være et fint valg fra City. Han har sett veldig frisk ut etter korona-pausen. Femten, seks og ett poeng på de siste tre kampene. Startet ikke kampen mot Liverpool så er nok klar til å starte til helgen.


 

Differensial for GW33

Allan Saint-Maximin – 5.5m (West Ham, H)
Newcastle – Midtbane – 2.2% eierandel

Saint-Maximin fra Newcaslte leverte strålende i sist kamp mot Bournemouth. Tre målgivende og 3 bonus poeng gjør han til et spennende valg. Møter et West Ham lag som vant sist mot Chelsea, men som likevel har sett svake ut defensivt. Med kun 2.2% eierandel er Saint-Maximin en spiller som kan være fin å diffe med nå som FPL sesongen nærmer seg slutten. Ti, to og femten poeng siste tre kampene viser han mannen med hårbåndet er i kanonform.


Kaptein for GW33+

Bruno Fernandes – 8.8m (Bournemouth, H)

Det blir vanskelig å velge kaptein neste runde. Manchester United, Chelsea, Manchester City og Liverpool har alle fine kamper og møter lag de kan score mye mål på. Likevel greier jeg ikke se vekk fra Uniteds kamp hjemme mot et Bournemouth-lag som lekker som en sil bakover.

Manchester United v Wolverhampton Wanderers - Premier League

I United laget er det også mange ulike kapteins valg. Martial, Rashford, Fernandes, Greenwood og Pogba er alle gode alternativer. Jeg velger likevel å gå for Fernandes ettersom han viste god form mot Brighton og fordi å spille mot et lavtliggende forsvar kan passe portugiserens skuddfot veldig bra.


 

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑