Årets lag i Premier League 2019/20

Etter en rekordlang sesong har vi sett Liverpool bli kåret til seriemestere rekordtidlig. Vi har hatt overraskelseslag som Leicester, Sheffield United og til dels Wolves som har vært med i kampen om europacup-plassene gjennom hele sesongen.

Nå skal årets lag kåres, og det er mange gode kandidater.


Formasjon: 3-4-3

Keeper: Nick Pope

Engelskmannen har hatt en fantastisk sesong for Burnley i år. I 15 kamper har han holdt nullen, og er en av de med flest redninger i år. Hadde Alisson vært skadefri hele sesongen hadde han muligens fått denne plassen, men Pope spiller på et betydelig svakere lag og fortjener å bli kåret til årets keeper i 2019/20.

pope


 

Høyreback: Trent Alexander-Arnold

Nok en fenomenal sesong av høyrebacken. I 18/19-sesongen satte han rekord for flest målgivende i Premier League-historien for en forsvarsspiller (12). Den rekorden slo han like gjerne i år igjen og har nå 13 målgivende med en kamp igjen. Som forsvarer har han også vært ypperlig i år.

trent


Midtstopper: Virgil Van Dijk

Verdens beste midtstopper leverte nok en kanonsesong etter å ha blitt kåret til årets spiller i fjor. Én feil som førte til baklengs mot Arsenal er det man kan ta han på i år. Ellers har han vært overlegen, og ingen har vært i nærheten av han på stopperplass i årets sesong.

van dijk


Venstreback: Andy Robertson

I likhet med sin back-kollega hos Liverpool har Robertson vært helt fantastisk for de røde denne sesongen. God kontroll i forsvaret, og kun De Bruyne (19) og Alexander-Arnold (13) har flere målgivende enn skottens elleve.

robertson


 

Les også: Vi har rangert starten til alle Eliteserie-lagene

Høyreving: Sadio Mané

Senegaleseren bidrar ikke bare med mål (17 i år), men er en fantastisk playmaker, og har vært en av ligaens aller beste spillere denne sesongen. Enorm fart, driblesterk og et godt skudd gjør han til en man må ha med på årets lag.

mane


Midtbane: Kevin De Bruyne

En helt fantastisk sesong av beligeren hvor han har 19 målgivende og 11 mål. Finnes det en bedre midtbanespiller i verden? Vanskelig å si. Han har muligens vært årets beste spiller, og gir Man City en helt annen dimensjon med sin innlegsfot.

de bruyne


Midtbane: Jordan Henderson

Etter en fantastisk sesong i fjor med 97 poeng og Champions League-trofé har Jordan Henderson løftet seg til et nytt nivå, og har vært helt fantastisk i flere roller for Jürgen Klopp. Man merker det godt når Liverpool spiller uten kapteinen sin. Ble kåret til årets spiller av journalistene i engelsk presse og fortjener denne plassen.

henderson


Midtbane: Mateo Kovacic

Den tidligere Real Madrid-spilleren kom på lån før fjorårets sesong og spilte greit, men denne sesongen har han tatt nye steg, og vært helt konge på midtbanen til Chelsea. En helt egen evne til å holde på ballen og drive fremover. Valget stod mellom Kovacic og Wijnaldum som begge har vært fantastiske i år.

kovacic


Venstreving: Mohamed Salah

På 33 kamper har egypteren 29 målpoeng. Blir det scoring eller målgivende i siste kamp mot Newcastle så er det hans tredje strake sesong med 30 målpoeng i Premier League. I år igjen har han vist seg å være Liverpool sin viktigste målscorer, og både skaper og kommer til store sjanser.

salah


 

Følg oss på sosiale medier: FacebookTwitter

Spiss: Jamie Vardy

Årets toppscorer i Premier League. Vardy har overgått alle forventninger denne sesongen med utrolige 23 mål i en alder av 33 år. Han har fortsatt mye av den eksplosive farten han har vært så kjent for de siste årene, og har vært mye av grunnen til at Leicester kjempet om en plass blant de fire beste gjennom hele sesongen.

vardy2

Spiss: Danny Ings

Da Southampton kjøpte Danny Ings for 20 millioner pund fra Liverpool anså mange det som et godt salg av Michael Edwards (sportsdirektør i Liverpool). To år senere så er det ingen som synes det lenger. Ings har vært Southamptons soleklare beste spiller i år, og har bidratt med hele 21 mål. Kun Vardy (23) har flere.

ings


 

Følg oss fotballfans ig

Benk

Alisson

En av verdens aller beste keepere har hatt nok en strålende sesong i Liverpool-målet. Han har holdt nullen i 13 kamper til tross for at han kun har spilt 28 kamper. Hadde fått plass på årets lag om han spilte hele sesongen.


Ricardo Pereira

Den portugisiske backen har levert strålende for Leicester både fremover på banen og bakover. Har sannsynligvis vært beste høyreback bak Alexander-Arnold.


Bruno Fernandes

Kom inn i januar, og har hjelpet Man Utd til å sloss om en plass blant de fire beste med sine syv scoringer og syv målgivende. Kunne fort vært en kandidat til årets lag om han spilte hele sesongen.


Gini Wijnaldum

Wijnaldum har i likhet med Kovacic vært fantastisk god og stabil gjennom hele sesongen. Enorm på å holde unna press og få ballen videre oppover på banen.


Jack Grealish

Har vært Aston Villa sin redningsmann i år. Uten han hadde Villa vært håpløse i årets sesong, og med sine syv mål og seks målgivende har han bidratt til å gi Birmingham-laget en sjanse i årets sesong.


Marcus Rashford

En flott sesong av 22-åringen. Med 17 mål og 7 målgivende på drøye 30 kamper har han levert sin beste sesong for Manchester United. Hadde fort vært med på årets lag om han ikke hadde vært skadet.


 

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑