5 spillere du bør ha til Fantasy Premier League 20/21

Med seriestart i Fantasy Premier League er det viktig å ha spillere du vet kan levere poeng uke inn, uke ut. Vi skal gi deg fem spillere som vil være smarte å ha på laget. Enten fordi de er poenggarantister, spennende billig-varianter eller gode differensialer.

1 – Trent Alexander-Arnold – Liverpool

Koster: 7.5m

Eierandel: 55.0%

Liverpool-gutten har redefinert høyreback-rollen de siste årene til en playmaker-rolle, og det har gitt resultater i Fantasy Premier League. Utrolig nok fikk han flere poeng enn Aubameyang, Sterling, Kane og så og si alle andre spillere i fjor med 210 poeng. Kun fire spillere fikk flere poeng. Smått utrolig for en forsvarsspiller.

Når han da koster 7.5m så er det ikke annet å gjøre enn å få han inn på laget i år igjen. Et ordentlig billig valg med tanke på verdi. Han har nå to år på rad med over 13 målgivende, så det er rimelig å anta at han vil sanke tosifret antall målgivende og en del rene bur på veien.

Første 5 kamper: Leeds – Chelsea – Arsenal – Aston Villa – Everton


2 – Bruno Fernandes – Man Utd

Koster – 10.5m

Eierandel – 19.8%

Få, om noen, fikk flere poeng per 90min i Fantasy Premier League i fjor enn Fernandes. 8.8 fantasypoeng per 90 minutter spilt er strålende. Åtte mål og syv målgivende på i underkant av 14 kamper er utrolig bra. Til tross for en del straffer og enkle målgivende er han åpenbart en spiller som leverer målpoeng på bestilling.

Manchester United v Wolverhampton Wanderers - Premier League

Han kommer til å ta frispark, cornere og sannsynligvis straffer for Man Utd i år, og med tanke på at de satte ny rekord for antall straffer i en sesong i fjor så er det gode muligheter for flere straffer i år. Til 10.5m er han to millioner dyrere enn i fjor, men fortsatt en spiller med god verdi. Bare husk at han ikke spiller i første runde.

Første 5 kamper: Crystal Palace – Brighton – Tottenham – Newcastle – Chelsea


3 – Mohamed Salah – Liverpool

Koster – 12.0m

Eierandel – 30.5m

Ingen har fått flere poeng i Fantasy Premier League de siste to sesongene enn Mohamed Salah. Han har nå tre sesonger med 43, 32 og 29 målpoeng i Premier League. Det er bunnsolid, og det er ingenting som tyder på at han ikke skal få lignende tall i år.

salah mane 2

Når James Milner ikke spiller er Salah førstevalg til å ta straffer, og det ser ut til at Milner kommer til å bli brukt lite i år, så det kan fort bli noen mål fra krittmerket også.

Første 5 kamper: Leeds – Chelsea – Arsenal – Aston Villa – Everton


 

4 – Kyle Walker-Peters – Southampton

Koster – 4.5m

Eierandel – 12.1%

Potensielt et aldri så lite røverkjøp. Spilte kun 944 minutter for Spurs og Southampton (lån) i fjor, men er en solid og offensiv back Han spilte fast fra gameweek 31 og ut sesongen.

Lik oss på Facebook!

Han kommer sannsynligvis til å være førstevalg foran Yan Valery på høyrebacken under Hassenhüttl i år. Southampton var meget gode etter at de snudde den grusomme starten i fjor høst.

En billig differensial som kommer til å få mange minutter. Han bør på plass på ditt lag.

Første 5 kamper: Tottenham – Burnley – West Brom – Chelsea – Everton


5 – Kevin De Bruyne – Man City

Koster – 11.5m

Eierandel – 29.0%

Nok en ‘must-have’ på listen. De Bruyne leverte flest poeng av alle spillere i fjorårets sesong. Det kunne han fort gjort i 18/19-sesongen også om han ikke var langtidsskadet. 8.0 poeng per 90min i fjor er imponerende over en hel sesong. Det gir poeng i kassen, og til tross for at også han har blank i første runde så er det vanskelig å være foruten når sesongen starter når man ser på det langsiktig.

de bruyne 2020

Sannsynligheten for bonuspoeng er også god for De Bruyne som nesten alltid bidrar med målpoeng, og i et lag som Man City så viser statistikken at de vil holde nullen sjeldnere enn for eksempel Liverpool, og da går ofte bonuspoeng til offensive spillere som bidrar med bonuspoeng.

Første 5 kamper: Aston Villa – Wolves – Leicester – Leeds – Arsenal


 

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑