Oddstips til runde 1 i Premier League

Liverpool – Leeds (lør, 18:30)

Liverpool tok imot et nyopprykket lag på Anfield i første serierunde i fjor også, og da endte det med 4-1-seier. Her møter de et mer defensivt trygt lag, men skal allikevel vinne kampen.

Liverpool har vunnet 10/10 siste hjemmekampene mot nyopprykkede lag på Anfield, og på sine 50 siste hjemmekamper har de vunnet 42, fått åtte uavgjort og tapt null. Med en så og si frisk tropp bør dette være grei skuring for seriemesterne.

De har ledet ved pause og full tid i åtte av de ti siste hjemme mot nyopprykkede lag, og her tror vi at de leder både ved pause og full tid til fin odds hos Nordicbet.

Liverpool leder ved pause/full tid – 1.78 hos Nordicbet

Tottenham – Everton (søn, 17:30)

Kun Liverpool og Man City var bedre på hjemmebane i fjor. De vant 12 av 19 kamper, og slapp kun inn 17 mål. De møter et Everton-lag som kun vant fem bortekamper i fjor og som var dårligere enn Brighton, Palace, Southampton og 11 andre lag på bortebane.

Til kampen er Everton uten Gbamin, Delph og Holgate, mens Spurs kun mangler Lo Celso. Begge lag har flere spillere klare til å starte etter å ha signert i sommer.

Spurs er ubeseiret i deres 15 siste kamper mot Everton, og vi synes at oddsen er fin på at de vinner her.

Tottenham vinner – 1.94 hos Nordicbet

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑