Oddstips til runde 25 i Eliteserien

Bendik Rise

Da er landslagsoppholdene over for i år, og Eliteserien er tilbake med seks runder igjen å spille. Kåre Ingebrigtsen skal tilbake til Lerkendal tirsdag, i tillegg til flere godbiter i helga. Jeg har funnet spill til noen av kampene.

Stabæk – Molde (lørdag 16.00)

Rundens første kamp går mellom Stabæk og Molde på Nadderud. Hjemmelaget har god distanse både nedover og oppover på tabellen og har sånn sett lite å spille for. Før pausen var de i grei form med 1-3-1 på sine siste fem kamper der de tre siste endte med poengdeling. På hjemmebane er statistikken bedre, med 3-1-1, men det mot antatt svakere motstand i Haugesund, Start og Aalesund. Lørdag venter Norges nest beste lag på motsatt banehalvdel.

For Molde har det nok gjort godt med en pause etter et tøft program med både seriespill og spill ute i Europa. Det fortsetter riktignok fremover, men neste kamp er ikke før torsdag. Da vil jeg tro at de stiller med sitt beste mannskap her.

Molde har også vært bra i serien den siste tiden med fire seire og en uavgjort på sine siste fem kamper. På bortebane har de også vunnet sine to siste. Med Rosenborg og Vålerenga to poeng bak, så har ikke Molde råd til å gi bort mange poeng. Jeg tror at et toppet Molde-lag tar med seg alle tre hjem lørdag.

Oddstips: Molde vinner til 1.87 hos Nordicbet

Aalesund – Vålerenga (lørdag 18.00)

Senere på kvelden tar Aalesund imot et Europa-jagende Vålerenga-lag. Aalesund tapte hele 7-0 i Bodø sist runde der klasseforskjellen tydelig kom frem. Mens Bodø/Glimt er ett poeng fra seriegull er ikke Aalesund mange tapene fra «sikret» nedrykk. De har tapt fire av de fem siste og samtlige av de fem siste på hjemmebane. Sist ble det 0-3 for et reservepreget Odd.

Vålerenga, på den andre siden, er i mye bedre form med 4-1-0 på de siste fem kampene. De spilte uavgjort mot Kristiansund, mens Mjøndalen, Sandefjord, Strømsgodset og Odd har blitt beseiret. På de samme kampene er målforskjellen 12-2, noe som er veldig solid. De to siste har også endt med 2-0-seier. Dersom Fagermos menn fortsetter i samme spor bør det bli en komfortabel seier her. Jeg tror også at de vinner med flere mål.

Oddstips – Vålerenga -1.0 (Asian) til 1.88 hos Nordicbet

Odd – Start (søndag 18.00)

Over til søndagen der et hjemmesterkt Odd møter et bortesvakt Start. Siden 0-4-tapet (med én mann færre) for Bodø/Glimt har Odd spilt ni kamper uten å tape på hjemmebane. Hele sju av de har også endt med seier og tre poeng. På de fem siste har de 4-1-0 der tre av seierne har blitt tatt med flere enn ett mål. Dette mot Mjøndalen, Stabæk og Viking. Jeg ser på Start som et svakere lag enn disse, i alle fall på bortebane.

Fordi Start har nemlig ikke vunnet på bortebane i år. De har faktisk bare tatt tre poeng og står med stusselige 8-26 i målforskjell på 11 kamper. Sørlendingene har på sine fem siste bortekamper tapt to av de med flere mål. Dette er noe jeg tror gjentar seg til denne kampen, og oddsen er meget pen.

Oddstips – Odd -1.0 (Asian) til 1.90 hos Nordicbet

*I tillegg til disse tipsene mener jeg fortsatt det finnes verdi i å spille på Bodø/Glimt som kan sikre seriegullet 100 % sikkert søndag.

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑