Kjøp disse tre spillerne før Gameweek 9 i Fantasy Premier League

En etter en får spillere ute på landslagsopphold påvist COVID-19, og gjør det mye vanskeligere for alle Fantasy-managere over hele verden. Mohamed Salah er ute i minimum én kamp, og mange trenger tips til hvem de bør hente inn. Her er våre tre anbefalinger foran Gameweek 9.

Bruno Fernandes

Til tross for at Man Utd kun har to mål på Old Trafford denne sesongen skal det sies at tre av de har vært mot Chelsea, Tottenham og Arsenal. På de to siste bortekampene mot lettere motstand har det blitt tre og fire mål.

Nå møter de laget som har sluppet inn flest mål i år, West Bromwich. WBA er det laget som har sluppet til desidert flest expected goals (forventede mål) med 15.55 samt NPxGA (Non-penalty expected goals against = forventede mål imot som ikke kommer fra straffer) med 14.03. Så det er et svakt defensivt lag som besøker Old Trafford.

Når det gjelder offensive spillere hos Man Utd så er Bruno Fernandes (10.6m) den beste kandidaten med fem mål og tre målgivende på i overkant av seks kamper. Han tar straffer og leverte strålende i forrige kamp mot Everton.

Han er dog et av de dyrere valgene, så hvis du ønsker et billigere valg så er Marcus Rashford (9.6m) et godt valg. To mål og tre målgivende på syv kamper er fine tall, og her vil han utvilsomt få mange sjanser til å score mot et svakt forsvar. Han er dog usikker med tanke på skade, så se an den situasjonen.

Diogo Jota (6.5m)

Med Mohamed Salah (12.3m) ute til helgens kamp mot Leicester (H) så er det ingen tvil om at Diogo Jota vil starte i angrep for Liverpool. Portugiseren har levert syv mål på fem kamper i PL og CL for de røde, og står med 0.26 NPxG per 90 minutter i Premier League som er bra.

Han kommer til å spille, og til halvparten av prisen bør du ha gode sjanser for målpoeng fra Jota som har vært i fyr og flamme i det siste. Liverpool er også det laget som har flest ballberøringer i den tredje banehalvdelen og i straffefeltet i Premier League, så det er ikke urimelig å forvente at Jota vil få sine sjanser på søndag.

Tyrick Mitchell (4.1m)

Den ungen briten har spilt mye i fraværet av Patrick van Aanholt, og virker å ha gode spillemuligheter også med PvA tilbake i laget. Det er gode nyheter for det som er den billigste spilleren på spillet som spiller fast.

Han koster kun 4.1 millioner, og har levert 15 fantasypoeng på seks kamper for Roy Hodgson med én målgivende. I helgen møter han Burnley som har scoret færrest mål denne sesongen med tre mål. Ingen mål på tre hjemmekamper, og ingen har skutt mindre enn Sean Dyche sine menn (64 skudd). Burnley har også færrest skudd på mål (18) og kun West Bromwich (2) har færre store sjanser enn Burnley med sine seks.

Dette er en fin spiller å ha på benken uansett da du frigir midler til å investere andre steder på laget ditt, og man kan forvente at han får poeng. Mot Burnley er det heller ikke feil å tro at Palace kan holde nullen og at Mitchell henter seks poeng eller mer.

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑