3 spillere å kjøpe til ditt Fantasy Premier League-lag

Før helgens runde har vi sett på tre spillere som har et enkelt kampprogram fremover som kan gi deg fin poengfangst i de fire kommende rundene.

Vi traff greit med to av tre tips forrige uke. Fernandes og Jota leverte mål og totalt 20 poeng. Mitchell startet ikke kampen, men han er uansett en spiller ment for benken med hans lave pris så det var ingen fare

11 poeng – Bruno Fernandes
9 poeng – Diogo Jota
0 poeng – Tyrick Mitchell

Raheem Sterling (11.5m)

Neste 4: Burnley (H) – Fulham (H) – Man Utd (B) – West Brom (H)

Sterling har ikke vært helt i form denne sesongen, og heller ikke Man City, men i de neste fire kampene møter de de tre lagene som anses som de svakeste i ligaen på hjemmebane samt et United-lag som har slitt voldsomt på hjemmebane i år. Om det ikke blir en hel del poeng på City-angriperne i denne perioden så skjønner vi lite. Mot Burnley er dessuten førstekeeper Nick Pope ute med skade. Det er gode nyheter for Man City.

Du kan gå for Agüero eller Jesus her, og hadde vi hatt en bedre forståelse for hvilke av disse to som kommer til å spille fremover så hadde vi anbefalt den spilleren, men det vet vi ikke så da ser vi til spilleren som er mest sannsynlig til å starte. Sterling er også kun eid av 4.6% så han er en fin differensial.

James Maddison (7.0m)

Neste 4: Fulham (H) – Sheffield United (B) – Brighton (H) – Everton (H)

En spiller som har spilt lite i år pga. en skade er nå endelig tilbake for fullt. Han har likevel levert tre målpoeng så langt, og har nå tre hjemmekamper på de neste fire samt en meget fin bortekamp mot et svakt Sheffield United.

Første kamp kommer mot laget som har sluppet inn flest mål i Fulham. Her bør det være gode muligheter for å få med seg målpoeng og clean sheet-poeng for engelskmannen.

I likhet med Sterling er han også eid av svært få, og har en eierandel på 2.4%, som er meget bra om han leverer for ditt lag.

James Justin (4.8m)

Neste 4: Fulham (H) – Sheffield United (B) – Brighton (H) – Everton (H)

Ricardo Pereira er fortsatt en liten stund unna å være klar til å spille fra start for Leicester, og da er det fint å kunne tjene de herligste poeng fra Justin som kun koster 4.8m. Her er det både fine muligheter for clean sheets og en og annen målgivende i tre hjemmekamper.

Kun Konsa (4.7m) har fått flere poeng av forsvarsspillere til under 5.0m, og når man får muligheten til å hente en som spiller fast til under 5.0 så bør man kjenne sin besøkelsestid.

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑