Oddstips til runde 10 i Premier League 20/21

Bendik Rise

Full rulle med fotball om dagen og det gjelder også for Premier League. Råkjøret for klubbene har så vidt begynt med enormt med kamper fremover. Vi har selvsagt oddstipsene.

Crystal Palace – Newcastle (fredag 21.00)

Runden sparkes i gang allerede fredag med Crystal Palace mot Newcastle. Roy Hodgson mot Steve Bruce. Det lukter det ikke mål av. Når hjemmelaget i tillegg mangler sin beste offensive spiller i Wilfried Zaha så kan det fort bli 0-0 her, eventuelt første målet vinner. Uansett – Crystal Palace har spilt under 2,5 mål i tre av sine siste fem kamper. De tapte 1-0 sist i en tafatt kamp mot Burnley. I tillegg har halvparten av hjemmekampene også endt under samme linje. For Newcastle sin del så har også tre av deres siste fem kamper også endt under 2,5 mål, samt at de har bare scoret fire mål på de nevnte kampene. På bortebane har samtlige av kampene deres også endt under denne linja. Ser vi på innbyrdes oppgjør de tre siste sesongene finner vi følgende resultater: 1-0, 1-1, 0-0, 0-1, 1-0 og 1-0. Alt ligger med andre ord til rette for en 4-4-kamp til fredagstacoen, men her spilles det på få mål.

Oddstips: Under 2,5 mål @ 1.70 hos Nordicbet

Brighton – Liverpool (lørdag 13.30)

I tidligkampen lørdag møtes Brighton og Liverpool. Hjemmelaget befinner seg på en 16. plass på tabellen, men i grei form med 1-3-1 på sine siste fem kamper. På hjemmebane i har de uansett til gode å vinne i år med bare to poeng samlet. Antall mål i kampene har de vært noe varierende, men begge lagene har scoret i fire av deres fem siste. Bare to av de har endt over 2,5 mål, men dersom vi ser på kampene deres mot «topp 6» så har de endt 1-3 (Chelsea hjemme), 2-3 (Man Utd hjemme og 2-1 (Tottenham borte). Alle med tap og mange mål der altså.

Liverpool sliter fortsatt med litt skader, men har nå Jordan Henderson tilbake i trening i tillegg til Salah tilbake etter sykdom. Det lover bra. Selv om de skuffet i midtuken mot Atalanta (med noe reservepreget lag) så synes jeg de var bunnsolide mot Leicester sist runde der de vant hele 3-0. På deres fem siste kamper i ligaen har de 3-2-0 og 10 scorede mål. Bare mot Man City gikk de av banen med under to scoringer. Liverpool skal være best her og jeg tror det blir flere mål.

Oddstips: Liverpool vinner og over 1,5 mål @ 1.88 hos Nordicbet

Les også: Tre spillere du bør kjøpe i Fantasy Premier League

Manchester City – Burnley (lørdag 16.00)

Rett over til kampen etterpå der Manchester City tar imot Burnley. Guardiolas menn finner vi helt nede på en 13. plass. Riktignok med en kamp til gode, men likevel et stykke bak teten. De er nå ferdig med et antatt tøffere program og står nå overfor noen enklere kamper i både Burnley, Fulham og West Bromwich på hjemmebane på de fire neste kampene. Med Aguero på vei tilbake fra skade og flere spillere spart i Champions League i midtuken, inkludert Kevin de Bruyne, tror jeg de fyrer på alle sylinderne her. Dette kan fort bli et slags vendepunkt i sesongen for Man City og de skal ta tre poeng her.

For Burnley har slitt i år med bare én seier og fire scoringer. Seieren kom riktignok sist runde så det kan få en positiv effekt. Men jeg tror uansett Burnley igjen vil få det tøft på Etihad Stadium. Ser vi på statistikken deres her så ser det langt fra lovende ut. 5-0-tap i samtlige av de tre siste, samt 4-1 og 3-0 før det. Jeg tror vi kan få servert noe lignende her selv om Man City scorer mindre enn før. Jeg prøver meg på både -2 (2.28 i odds), -3 (4.20) og -4 (7.15), men hovedspillet er mer safe.

Oddstips: Man City (-2.0 asiatisk handikap) @ 1.75 hos Nordicbet

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑