Oddstips til runde 13 i Premier League

Bendik Rise

Vi er akkurat ferdig med en runde der ingen(!) av de såkalte topp 6-lagene tok tre poeng, og hva er vel bedre enn ny runde allerede tirsdag da? Runden spilles over tre dager, og vi har tips til alle dagene.

Man City – West Brom (tirsdag 21.00)

Vi starter naturligvis med tirsdagskampen mellom Man City og West Brom. Hjemmelaget er på niende plass på formtabellen med åtte poeng, men i løpet av de kampene har de møtt både Liverpool (1-1), Tottenham (2-0-tap) og Manchester United (0-0). Ellers har det blitt 5-0 og 2-0 over henholdsvis Burnley og Fulham. På hjemmebane har City sluppet inn seks mål på fem kamper, men fem av disse var mot Leicester. Det vil si at de har holdt nullen i tre av fem. Mot antatt svakere motstand har de også scoret minst to mål i hver kamp.

West Brom sliter som ventet i bunnen av tabellen med seks poeng på 12 kamper. De tapte sist 2-1 for et svekket Newcastle. Dermed har de tapt fire av de fem siste, der de slo Sheffield United i den femte. På bortebane har de tatt ett poeng i år og scoret bare fire mål. I tillegg har det blitt 13 baklengs. Selv om den såkalte «Pep-rouletten» trolig starter nå, så skal Man City uansett være et mye bedre lag. Med forholdsvis dårlig odds på seier måtte jeg lete litt etter god odds. Jeg tror de holder nullen, noe de har gjort i seks kamper på rad, samt at de scorer flere mål.

Oddstips: Begge lagene scorer ikke og over 1,5 mål @ 1.88 hos Nordicbet

Arsenal – Southampton (onsdag 19.00)

Så over til onsdag der 15. plasserte Arsenal tar imot fjerde plasserte Southampton. Arsenal er i helt fryktelig form med bare ett poeng på sine siste fem kamper og bare én scoring… På hjemmebane er formen like hårreisende med fire tap på rad mot Leicester, Aston Villa, Wolves og nå sist Burnley. De fikk også Xhaka utvist søndag og må klare seg uten han her i tillegg til at Partey er ute med skade. Jeg tror ikke de gleder seg til å møte et Southampton-lag i form.

For Southampton er sterke om dagen. Etter å ha tapt sine to første kamper har Hassenhüttls menn 7-2-1 i protokollen, der bare Manchester United har tatt tre poeng. På bortebane har de også fine siffer med tre seire og to uavgjorte kamper på sine siste fem reiser. I tillegg har de manglet sin fremste målscorer i Danny Ings i tre kamper. Han er nå tilbake og danner spissduoen sammen med Che Adams som også har funnet flyten foran mål. Selv om det er Arsenal og Emirates tror jeg Southampton skal ha veldig gode sjanser her mot et shaky Arsenal. Her kan man også prøve ren seier til 3.35 eller «pengene tilbake ved uavgjort» til 2.46.

Oddstips: Southampton (+1) @ 1.73 hos Nordicbet

Sheffield United – Man United (torsdag 21.00)

Her har vi et hjemmelag som ser ut til å ha mistet gnisten etter fjoråret. Nå har de bare ett poeng på tolv kamper og fem scorede mål. Det er nitrist. På hjemmebane har de scoret bare to, og om dette ikke endrer seg nærmer Championship seg med stormskritt. Det er uansett lenge igjen og mye kan skje for Sander Berge og Sheffield United. Selv om statistikken er fryktelig så har de spilt bare jevne kamper på hjemmebane og tapt med bare ett mål i fire av fem tap. Og når det er Manchester United som kommer på besøk da kan alt skje… eller?

Som Manchester United-manager er du i hardt vær så lenge du ikke vinner alt virker det som. Faktum er uansett at Solskjærs menn er to poeng bak tabelltopp dersom de vinner sin utsatte kamp. De har ikke vært gode nok på hjemmebane, men det skal nevnes at de har møtt mye tøff motstand. På bortebane har de derimot vært uslåelige med fem seire på fem forsøk. De har i tillegg scoret minst tre mål i hver av kampene, og faktisk ligget under i samtlige før de har snudd til seier. Med andre ord så har det vært målrike bortekamper for Manchester United denne sesongen. Jeg tror dette blir borteseier, og selv om Sheffield United har kamper med få mål tror jeg det blir mer enn ett slik United spiller.

Oddstips: Manchester United vinner og over 1,5 mål @ 1.81 hos Nordicbet

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑