Oddstips til Boxing Day i PL

Bendik Rise

2. juledag og «Boxing Day» er her og det betyr Premier League-fotball fra morgen til kveld. Vi får servert hele seks kamper, samt fire på søndag. Vi ha flere spill til kampene.

Leicester – Man United (lørdag 13.30)

Først ut er toppkampen mellom tredje- og andreplassen; Leicester og Manchester United. Her har vi to lag som har vært best på bortebane i år. Lørdagens hjemmelag har tre seire og fire tap på sine sju kamper hjemme på King Power Stadium. Sist vant de 0-2 borte mot Tottenham, mens det ble 0-2-tap før det igjen mot Everton. På sine siste fem kamper hjemme har de tapt hele tre av de med en målforskjell på 5-5.

Manchester United topper formtabellen i ligaen med 6-1-0 på sine sju siste kamper. Solskjær kan se ut til å ha fått sving på sakene etter en tøff sesongstart. De vant også over Everton i Carabao Cup lille julaften der de fikk hvilt de fleste av spillerne. På bortebane står de med full pott på seks kamper, samt scoret minst tre i alle. Leicester er en motstander jeg tror skal passe Manchester United bra. Derfor tror jeg de får med seg noe herfra.

Oddstips: Man Utd vinner (pengene tilbake ved uavgjort) @ 1.81 hos Nordicbet

Fulham – Southampton (lørdag 16.00)

Over til neste kamp mellom Fulham og Southampton. Hjemmelaget står med tre strake uavgjorte kamper, samt en seier og ett tap før det. På hjemmebane har de uansett bare vunnet én av sju kamper denne sesongen, og det var mot West Brom. Ellers har det blitt to avgjorte og fire tap for Scott Parkers menn. Selv om Fulham har fått en liten oppsving i formen, så er de fortsatt ikke bedre enn de trenger å være.

Det samme kan ikke sies om Southampton som befinner seg på syvende plass med bare tre poeng opp til andreplassen. De står med 2-1-2 på sine siste fem, men de har møtt både Manchester United og Manchester City som begge endte med ettmålstap. På bortebane har de fortsatt ikke tapt siden seriepremieren med tre seire og tre uavgjorte etterpå. Så solide som Southampton er om dagen og med en fin bortestatistikk tror jeg på borteseier også her.

Oddstips: Southampton (pengene tilbake ved uavgjort) @ 1.71 hos Nordicbet

Sheffield United – Everton (lørdag 21.00)

Sent på kvelden skal vi til Sheffield der Everton er gjester hos Sheffield United. Lørdagens hjemmelag har fortsatt ikke vunnet noen kamper denne sesongen og står med fattige to poeng. I tillegg ble Sander Berge, som er omtalt som en av lagets beste, skadet sist runde. Har tapt fire av sine fem siste hjemmekamper. Riktignok alle med bare ett mål, men likefullt tap. Det er ikke veldig lovende.

Everton kommer fra tap i Carabao Cup, men har vært i god form i ligaen med tre strake seire. De har også vunnet to av sine tre siste bortekamper der den tredje endte uavgjort. Står med 4-1-2 på bortebane denne sesongen, noe som er godkjent. I tillegg vant de dette oppgjøret 0-1 i fjor. Jeg tror igjen at bortelaget tar poengene her.

Oddstips: Everton vinner @ 1.93 hos Nordicbet

Liverpool – West Brom (søndag 17.30)

Til slutt tar vi med et aldri så lite tips fra søndagen også, nærmere bestemt i kampen mellom Liverpool og West Brom. Liverpool leder Premier League med fire poeng ned til Leicester og er i god form med 3-2-0 på sine siste fem kamper. Hjemme på Anfield har de til gode å gi bort poeng i ligaen denne sesongen og der er de vanligvis sterke. I to av de siste tre siste kampene har de også holdt nullen og sluppet inn ett mål mot Tottenham.

West Brom har fått ny trener i Sam Allardyce og startet fryktelig med 0-3-tap for nabo Aston Villa. I tillegg stilte de opp med sesongens svakeste «expected goals». De står med to poeng på syv forsøk på bortebane denne sesongen og har scoret fem mål. Jeg tror det er gode sjanser for at Liverpool kan holde tett bakover her.

Oddstips: Liverpool vinner og holder nullen @ 1.76 hos Nordicbet

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑